![]() |
Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! (/Temat-Autofill-niedozwolony-na-SHOP-owym-restock-u-10676) |
Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Leopard - 21-07-2010 21:50 ![]() Jak informuje nas Lockerz w regulaminie najbliższego, SHOP'owego restock'u, Autofill (więc zapewne Greasemonkey, Roboform i inne skrypty też) jest ZABRONIONY! Punkt informujący nas o tym brzmi: Cytat:4. Your browser's autofill is NOT allowed (including Roboform) and will not work as we introduce new anti-botting measures. Co w tłumaczeniu oznacza: Cytat:4. Autofill twojej przeglądarki jest niedozwolony (wliczając Roboform) i nie będzie działał, kiedy wprowadzimy nowe fukcje anty-boterskie. Pewnie będzie tak samo na wszystkich następnych restock'ach, które nas czekają. Myślę, że jest to dobre posunięcie ze strony Lockerz i może zmiejszy ilość bot'ów i skryptów na restock'ach. RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - adik0070 - 21-07-2010 23:53 Yhym, w javie zrobią wybieranie wszystkiego xD ps. Chyba taki antybot jest niemożliwy.. RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Magnus - 22-07-2010 00:24 ulala co ten lockerz robi ...nie długo to trzeba będzie swoje dane przez klawiaturę ekranową zamawiać ![]() RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Daminn - 22-07-2010 00:32 Straszą aby hamerykanie jeszcze mieli większe szanse? RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Admin - 22-07-2010 10:33 wedlug mnie nie bylo by to glupie, gdyby : 1. dane wpisywane w formularzu zawsze byly losowe np. pierwszy numer telefonu, nagle kod poczatowy, imie, ulica, nazwisko. 2. dodali jakies dodatkowe blokady na te autouzupełniacze by tylko recznie można było wpisywać dane. Nie jest to zła informacja - jeśli lockerz to ogarnie, to wszyscy powinni mieć znacznie większe szanse, skończą się boty, imacrosy czy inne ruskie śmieci. RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Siom - 22-07-2010 10:53 Jestem za! Każdy miałby szansę i liczyła by się szybkość wpisywania a nie te głupie boty ![]() RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Tech - 22-07-2010 10:56 Niby macie rację, ale nie zapominajcie, że my jeszcze musimy kraj wybrać podczas gdy amerykańce mają automatycznie uzupełniony. Czyli na restokach generalnych wiadomo kto by zgarniał najlepsze nagrody ![]() RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Athemis - 22-07-2010 11:26 Na pewno wpisywanie danych ręcznie dla wszystkich będzie sprawiedliwe, ale będę się ostro denerwował jak wyskoczy mi, że błąd albo przeniesie do kategorii i będę musiał znowu wszystko pisać. RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - MotorniczyTramwaju - 22-07-2010 11:34 Tech dobrze mówi, na wybieraniu kraju trochę zejdzie. Tylko żeby nie było tak, że będzie wszystko działać, a potem wszystko anulują... Zobaczymy... Mnie to na razie ani nie cieszy ani nie martwi RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Burned - 22-07-2010 11:56 Zawsze można użyc hotkeyów, przypisujemy sobie do nich adres, nazwisko itp. Nawet jeśli zmienią kolejnośc miejsc pól do uzupełniania trzeba tylko pamiętac na którym przycisku co się ma. Może chcą żeby nagrody tak szybko nie schodziły. |