![]() |
www.NOWENOWE.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: www.NOWENOWE.pl (/Temat-www-NOWENOWE-pl-10674) |
www.NOWENOWE.pl - polakos - 21-07-2010 20:54 ![]() Serwis z birzuterią w końcu zastartował. ZBIERAJ PUNKTY WYGRYWAJ NAGRODY Adres strony to www.nowenowe.pl Bardzo was proszę o rejestrację z mojego :REFLINKU Zarejestruj się z mojego REFLINKU a otrzymasz codziennie przez tydzień: + CO OFERUJE SERWIS ? WIEDZA O NOWOŚCIACH KOSMETYCZNYCH, PODANA PROSTO I UŻYTECZNIE. konkretne, łatwe do wyszukania informacje o produktach, które ułatwią Ci fachową sprzedaż wszystko o pielęgnacji urody - perfumy, makijaż, wizaż, kremy, kosmetyki do włosów - w jednym miejscu gry, dzięki którym zgłębisz tajniki kosmetyków nagrody - bo kosmetyki to przyjemność i zabawa! Modny zestaw biżuterii (naszyjnik, bransoletka i kolczyki) dostaniesz w prezencie, jeśli zarejestrujesz się w serwisie jako Profesjonalista i zdobędziesz na początek zaledwie 5 punktów! Pasjonatka otrzyma prezent za zdobycie 50 punktów. (Uwaga! ta promocja dla Pasjonatów jest ważna tylko do 25-go lipca 2010!) ![]() Więcej prezentów wkrótce! Punkty możesz zdobyć w następujący sposób: Ocena produktu z komentarzem: 1 punkt RE: www.NOWENOWE.pl - Gizior89 - 22-07-2010 00:59 kumpel mi pisał, że to podobno SCAm - ja tam polecam Nowy serwis z nagrodami - UrwijNagrody.pl - 100x lepsze niż Take a Fake www.NOWENOWE.pl - Killer - 09-05-2012 07:26 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |