![]() |
|
Pewny sposób na kilka centów 100% automat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pewny sposób na kilka centów 100% automat (/Temat-Pewny-sposob-na-kilka-centow-100-automat-106731) |
Pewny sposób na kilka centów 100% automat - AnnaKa - 20-01-2015 20:18 Witajcie, Dawno nie sprawdzałem pewnego PTP które kiedyś używałem co mnie zaskoczyło nadal działa! Przypomnę że korzystałem z niego w roku 2013 i wypłaciłem 5.6$ na full automacie, nie robiąc kompletnie nic. Dodam też że komputer nie chodził wtedy często i zarabiałem tylko dzięki temu że ktoś z refów kupował premium na hitleap. Dobrze napiszę Wam jak to zrobić. Rejestrujecie się : Klik Rejestrujecie się REF : Klik I zakładacie konto tutaj : Reflink Czysty Kolejnie robicie sobie jakąś stronkę i stawiacie ją na hostingu. W pliku index.php wklepujecie kod Kod: <meta http-equiv="refresh" content="0; URL=WASZ LINK 4PTP">I zapisujecie plik. Dobrze macie stronę gotową. Teraz wrzucacie ją na hitleap i ustawiacie czas 30 sekund. Polecam podpiąć google analitycs ponieważ różnie to bywa z wejściami a warto nadzorować. Wiadomo że nie jest to jakiś super sposób na mega kasę ale jak ktoś ma sporo minut na surfach to może sobie dorobić kilka groszy na jedno piwko a zawsze dobre i to bo przecież każdy grosz się liczy! ![]() Takie są moje dzisiejsze statystyki : ![]() Nie wiem ile dokładnie minut na to zeszło bo tak czy inaczej zbiera sobie minutki na hitleap a ja tego nie kontroluję bo ważne że coś tam zalicza. Tutaj macie trochę informacji o stronie :
![]() Tutaj progi wypłat :
![]() Pokazane tak długo ponieważ żeby nie było że ktoś nie dostanie, kiedyś rozmawiałem z właścicielem o tym. Przeważnie wypłacał mi po 7-10 dniach.
Tutaj SS moich bardzo starych wypłat Mogę Was pocieszyć tak właśnie zaczynałem zarabiać przez internet.![]()
Co dodam od siebie.
Sposób nie przynosi KOKOSÓW I JA O TYM WIEM! Czy warto się w to bawić? -Pewnie wielu z Was powie że nie ja jednak uważam że hitleap w tle nie przeszkadza -Również wielu powie że niska stawka, a ja odpowiem że mało który ptp zalicza hitleap i ma pewność wypłaty jeśli już zaakceptuje -Zapewne napisze ktoś że to nie materiał na strefę i będą hejty ale ja mówię że jednak warto zbierać każdy grosz, grosz do grosza i macie już jakieś pieniążki. Jeśli ktoś ma sposób na fake ruch typu hitleap będzie mógł przecież dużo więcej zarobić. W serwisie są ludzie co na miesiąc z tego mają 40-50$ także myślę że warto ![]() Ja bardzo proszę was o refy ale nie musicie Właśnie system poleconych to 10%Pozdrawiam RE: Pewny sposób na kilka centów 100% automat - Stworkowaty - 20-01-2015 20:23 Zrobię refa ale mam zapytanie, bo tak komputer u mnie chodzi 24/7... 12 godzin to ile $$ jako tako na oko?
RE: Pewny sposób na kilka centów 100% automat - AnnaKa - 20-01-2015 20:29 Zależy wiele od konta hitleap ale ja dziennie mam na zwykłym około 0.20c tyle że miałem sporo minut uzbieranych wcześniej i póki co chodzi mi non stop i wbija pkt. spekuluje około 6-10$ w miesiącu za chodzenie komputera jeśli będzie faktycznie jak mówisz, możliwe że nawet więcej. Musiałbym dokładnie policzyć współczynnik odrzuceń (nie zaliczonych pkt/wejście) i wtedy miałbym prawie że dokładne dane. A jak pisałem dziś sobie włączyłem bo potrzebuję każdego grosza na kompa także teraz na czym idzie zarabiam a i Wy też możecie sobie skubnąć dosłownie grosza ![]() Dziękuję za ref
RE: Pewny sposób na kilka centów 100% automat - draksone - 20-01-2015 20:29 na bloggerze nie przejdzie ?
RE: Pewny sposób na kilka centów 100% automat - AnnaKa - 20-01-2015 20:31 Kiedyś właśnie działałem na bloggerze tylko nie wiem jak z akceptacją na hitleap aktualnie. Jeśli blogger to zrób pustą stronę i wrzuć Kod: <iframe src="LINK PTP" style="border:0px #FFFFFF none;" name="myiFrame" scrolling="no" frameborder="0" marginheight="0px" marginwidth="0px" height="100%" width="100%"></iframe>RE: Pewny sposób na kilka centów 100% automat - aero2 - 20-01-2015 20:38 Kiedyś się na tym zarabiało pierwsze centy, temat o tej stronie jeszcze jest http://zarabiam.com/Temat-4PTP-Dobrze-Zalicza-Admin-Polak-Placi-68895 RE: Pewny sposób na kilka centów 100% automat - AnnaKa - 20-01-2015 20:48 Dokładnie tak aero Chyba właśnie dzięki Tobie poznałem tą stronę
Pewny sposób na kilka centów 100% automat - Hybrid1990 - Dzisiaj 12:56 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |