Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik leniucha aka homosia - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dziennik leniucha aka homosia (/Temat-Dziennik-leniucha-aka-homosia-106670)

Strony: 1 2

Dziennik leniucha aka homosia - Dennisek78 - 19-01-2015 23:47

Witajcie, zakładam ten dziennik by dać sobie trochę motywacji do tego by lepiej mi się zarabiało, liczę na was, i na wasze słowa otuchy Big Grin
Nie mam żadnego progu na start, jak będzie to będzie. Będę starał się wyciskać najwięcej, a z tego co przyjdzie będzie trzeba się cieszyć.

Za pieniądze które zarobię chciałbym stopniowo ulepszać komputer, brat włożył w niego dużo pracy 6 lat temu, a ja nie chciałbym żeby ten komputer poszedł na złom, więc postanowiłem go odnowić tak, by ten komputer mógł nadal być najlepszy, i nie do zastąpienia.

Dzień pierwszy:
*Postawiłem bloga na blogspocie (Tematyka to gry, jednakże nie są to hacki, ani żadne 'fejkowe' sprawy.)
*Postanowiłem zarabiać na sieciach CPAGrip oraz MG Cash
*Utworzyłem dzisiaj 4 posty
*Dodałem jeden post na grupie związanej z tematyką mojego bloga (Tak mało, bo do reszty mnie jeszcze nie przyjęli :/ )

Zarobek : $0.00

RE: Dziennik leniucha aka homosia - evenixx - 19-01-2015 23:52

No to powodzenia Smile

RE: Dziennik leniucha aka homosia - Dennisek78 - 20-01-2015 00:04

Dzięki Evenixx.

RE: Dziennik leniucha aka homosia - aero2 - 20-01-2015 00:11

Powodzenia.

RE: Dziennik leniucha aka homosia - MrocznyKILL - 20-01-2015 00:29

Powodzenia i wytrwałości życzę!

RE: Dziennik leniucha aka homosia - Dennisek78 - 20-01-2015 00:37

Dzięki Aero, i MrocznyKill wasze słowa zachęty, na pewno mnie zmotywują dzisiaj (po szkole Sad )

RE: Dziennik leniucha aka homosia - Voldir - 20-01-2015 00:52

Powodzenia. Nie widziałem chyba żadnego dziennika, w którym ktoś by zarabiał w CPAGrip na CPA Lol

Będę zaglądał bo to coś nowego Smile

Powodzenia Smile

RE: Dziennik leniucha aka homosia - Noozer - 20-01-2015 06:25

Powodzenia Wink

RE: Dziennik leniucha aka homosia - Kickster - 20-01-2015 06:30

Mam z 10 grup co by sie zainteresowalo ta tematyka, za zeta opitole Lol

Bede zagladal

RE: Dziennik leniucha aka homosia - Dennisek78 - 20-01-2015 13:27

Kickster jak narazie sobie odpuszczę Lol

Noozer, Voldir dzięki za słowa otuchy Big Grin