Szukam skracaczy linków i stron płacących za wejście w link - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam skracaczy linków i stron płacących za wejście w link (/Temat-Szukam-skracaczy-linkow-i-stron-placacych-za-wejscie-w-link-106595) |
Szukam skracaczy linków i stron płacących za wejście w link - olekn1 - 18-01-2015 23:08 Siema, potrzebuję serwisów typu adf.ly czy shorte.st i stron płacących za promowanie linków - wzamian rejestruję się z refa i daję reputa Czekam na wasze odpowiedzi. RE: Szukam skracaczy linków i stron płacących za wejście w link - Kickster - 18-01-2015 23:12 LinkShrink ShinkIn Binbox BC.VC RE: Szukam skracaczy linków i stron płacących za wejście w link - olekn1 - 18-01-2015 23:20 Ok, dzięki, akurat w Shink'u byłem zarejestrowany Do tematu zapomniałem dodać, że mogą być też serwisy płacące za udostępnianie zdjęć RE: Szukam skracaczy linków i stron płacących za wejście w link - .::Nicko::. - 18-01-2015 23:21 Może jeszcze tanieaukcje ? RE: Szukam skracaczy linków i stron płacących za wejście w link - olekn1 - 18-01-2015 23:30 Nie, bo nie spamuje linkami (niedługo startuje mój serwis i będą tam zadania typu adf.ly z firegifts) RE: Szukam skracaczy linków i stron płacących za wejście w link - MrocznyKILL - 18-01-2015 23:38 Zerknij na serwis z mojej sygny Otrzymasz 1,70zł za 1000 wejść UV (promując PTP STANDART a warto dodać że masz do dyspozycji jeszcze 2 rodzaje ptp PTP MULTI oraz PTP EXTRA ) RE: Szukam skracaczy linków i stron płacących za wejście w link - Admin - 19-01-2015 10:55 było 100x Szukam skracaczy linków i stron płacących za wejście w link - Admin - 19-01-2015 10:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |