Projekt PPI - poszukuję osoby do współpracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Projekt PPI - poszukuję osoby do współpracy (/Temat-Projekt-PPI-poszukuje-osoby-do-wspolpracy-106589) |
Projekt PPI - poszukuję osoby do współpracy - vertmar - 18-01-2015 21:59 Siemka. Mam pewny pomysł na zarobek z PPI. Projekt byłby bardzo obszerny i trudny do wykonania lecz po pracy jaką byśmy wykonali zarobki byłyby bardzo bardzo duże. Biorąc pod uwagę, że na np https://perinstallbucks.com za USA ma się 1,5$ a za polaka 0,1$ to dzienne zarobki śmiało mogły by przekroczyć 15$ na głowę przy czym praca po wykonaniu tego minimum byłaby zerowa (poza liczeniem kasy rzecz jasna). Wszystko opierałoby się na tradycyjnych już hackach do gier....lecz nie na skalę spamu czy "zwykłego bloga (choć mój pomysł w 0,1% się do tego sprowadza). Poszukuję osoby, która byłaby chętna rozpoczęcia takiej współpracy. Wszystko opiera się na znajomości HTML (czy innego skryptu do napisania porządnej strony) oraz pozycjonowania tej strony. Liczę na osobę kreatywną i ambitną w to co zaczyna robić. Jeśli ktoś jest chętny to zapraszam na pw a tam postaram się opisać wszystko znacznie dokładniej. POZDRAWIAM RE: Projekt PPI - poszukuję osoby do współpracy - VoreCC - 18-01-2015 22:22 Masz jakieś doświadczenie? RE: Projekt PPI - poszukuję osoby do współpracy - vertmar - 18-01-2015 22:28 Dawniej PPA (firesub) z wynikiem około 130 zł. Następnie długa przerwa i powróciłem hmmm. 2 dni temu? zrobiłem mini blog w bardzo bardzo słaby sposób i na PPI (perinstallbucks.com) mam 7 instalacji w 2 dni. nie jest to boski wynik lecz na jak na wygląd tej strony to cud na ferie (które już trwają) mam plan nauczenia się html i postawienia porządnej strony, która ma właśnie działać w tym projekcie RE: Projekt PPI - poszukuję osoby do współpracy - Adriano42 - 18-01-2015 22:30 Czyli niemasz doświadczenia praktycznie żadnego tak? RE: Projekt PPI - poszukuję osoby do współpracy - VoreCC - 18-01-2015 22:31 Coż, ja zarabiam z automatu i myślałem nad nowym projektem PPI. Jest związany z portalem znanym i kochanym- Chomikuj.pl. Oczywiście kolejny automat. Jeśli masz plany co do tej drogi zarobku to możemy porozmawiać RE: Projekt PPI - poszukuję osoby do współpracy - vertmar - 18-01-2015 22:32 (18-01-2015 22:30)Adriano42 napisał(a): Czyli niemasz doświadczenia praktycznie żadnego tak? w PPI niestety nie. HTML to jedynie z lekcji informatyki w klasie politechnicznej na rozszerzonej informatyce (czyli bardzo podstawowe informacje) blog, który przyniósł mi pierwszy 1$ na PPI http://nostale.pev.pl/ RE: Projekt PPI - poszukuję osoby do współpracy - Adriano42 - 18-01-2015 22:36 (18-01-2015 22:32)vertmar napisał(a):(18-01-2015 22:30)Adriano42 napisał(a): Czyli niemasz doświadczenia praktycznie żadnego tak? Zapraszam na GG. Mam kilka pytań odnośnie projektu. GG: 52053855 RE: Projekt PPI - poszukuję osoby do współpracy - cheats - 20-01-2015 16:10 Umiem HTML / CSS i zajmuję się grafiką, wyślij na PW szczegóły RE: Projekt PPI - poszukuję osoby do współpracy - entreri1pl - 20-01-2015 17:09 eee nie jeste źle, posiadam dużo gorzej wyglądające blog/stronki które przynoszą mi stale dochody |