Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
YouTube nagrywanie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454)
+--- Wątek: YouTube nagrywanie (/Temat-YouTube-nagrywanie-106534)

Strony: 1 2

YouTube nagrywanie - Sorejka - 18-01-2015 14:42

Witam zarabiacze, wpadłem na pomysł by zacząć swoją przygodę na YouTube tylko trochę brak mi pomysłu co mógłbym tam przedstawiać. Vlogów,gameplay, nie chce nagrywać ponieważ jest już tego od cholery w internecie. Najlepiej było by coś co nie musiałbym nic gadać (ew. IVONA). Macie może jakieś pomysły? jakieś ciekawostki, zagadki itp. no ale co konkretniej by ludzi zaciekawiło?
Pozdrawiam.

RE: YouTube nagrywanie - BaaTooN - 18-01-2015 14:53

Może zacytuje wypowiedź innego użytkownika na innym portalu:

Cytat:Im glupszy filmik tym wieksza ogladalnosc. Mowie tu o kanalach gdzie produkcja kosztuje grosze, nie ma zadnego ryzyka, a zyski sa gigantyczne.

Kilka przykładów:
Kanal BluCollection ToyCollector
1.5 miliona subskrypcji
Facet po prostu nagrywa filmy jak sie bawi zabawkami. Nie widac nic poza jego reka.
Facet doslownie rozpakowuje zabawki, pobawi sie nimi kilka minut i gotowe.

Kanal RealAnnoyingOrange

Gadajace owoce...

Kanal HowToBasic

Najlepsze na koniec. Nie wiem jak to skomentowac. Sami musicie zobaczyc jezeli nie znacie. Facet prawdopdoobnie zarabia wiecej niz 3 pokolenia waszej rodziny zarobi przez cale zycie.

Nie jest to cała wypowiedź, wybrałem ciekawsze fragmenty Big Grin

RE: YouTube nagrywanie - Sorejka - 18-01-2015 15:05

znam te kanały lecz takie coś jest mało interesujące dla mnie Big Grin, wolałbym robić coś na komputerze bardziej

RE: YouTube nagrywanie - Sorejka - 18-01-2015 20:03

@ref
ma ktoś jakieś propozycje /?:]

RE: YouTube nagrywanie - ClassAxion - 18-01-2015 20:07

IVONA nie jest najlepszym rozwiązaniem, już lepsze będą jakieś napisy Smile

RE: YouTube nagrywanie - Sorejka - 18-01-2015 23:25

No to IVONE sobie odpuszcze, no ale co by tu nagrwać Tongue

RE: YouTube nagrywanie - Max998 - 18-01-2015 23:36

(18-01-2015 14:53)BaaTooN napisał(a):  Może zacytuje wypowiedź innego użytkownika na innym portalu:

Cytat:Im glupszy filmik tym wieksza ogladalnosc. Mowie tu o kanalach gdzie produkcja kosztuje grosze, nie ma zadnego ryzyka, a zyski sa gigantyczne.

Kilka przykładów:
Kanal BluCollection ToyCollector
1.5 miliona subskrypcji
Facet po prostu nagrywa filmy jak sie bawi zabawkami. Nie widac nic poza jego reka.
Facet doslownie rozpakowuje zabawki, pobawi sie nimi kilka minut i gotowe.

Kanal RealAnnoyingOrange

Gadajace owoce...

Kanal HowToBasic

Najlepsze na koniec. Nie wiem jak to skomentowac. Sami musicie zobaczyc jezeli nie znacie. Facet prawdopdoobnie zarabia wiecej niz 3 pokolenia waszej rodziny zarobi przez cale zycie.

Nie jest to cała wypowiedź, wybrałem ciekawsze fragmenty Big Grin

Sam się nad czymś takim zastanawiam jak ten z tą ręką jedynie. Big Grin

RE: YouTube nagrywanie - olekn1 - 18-01-2015 23:44

(18-01-2015 23:25)Sorejka napisał(a):  No to IVONE sobie odpuszcze, no ale co by tu nagrwać Tongue

A może po prostu obserwuj np. sadistica i uploaduj filmy, których nie ma yt Smile Albo szukaj mało popularnych filmów, wrzucaj na swój kanał i promuj

RE: YouTube nagrywanie - Sorejka - 18-01-2015 23:52

(18-01-2015 23:44)olekn1 napisał(a):  
(18-01-2015 23:25)Sorejka napisał(a):  No to IVONE sobie odpuszcze, no ale co by tu nagrwać Tongue

A może po prostu obserwuj np. sadistica i uploaduj filmy, których nie ma yt Smile Albo szukaj mało popularnych filmów, wrzucaj na swój kanał i promuj

Troche nie fajne sciągać filmy od kogoś. Jakbym zauważył coś fajnego i mało popularnego co nikt tego nie rozwija to bym coś takiego robił no ale co to by miało być

RE: YouTube nagrywanie - olekn1 - 19-01-2015 00:15

(18-01-2015 23:52)Sorejka napisał(a):  
(18-01-2015 23:44)olekn1 napisał(a):  

Troche nie fajne sciągać filmy od kogoś. Jakbym zauważył coś fajnego i mało popularnego co nikt tego nie rozwija to bym coś takiego robił no ale co to by miało być

Tylko, że nie chodzi mi, żebyś wrzucał to na swoje głowne konto, tylko, że ktoś udostępnia (w większości nie swój filmik) na strony tego typu, a za parę dni już nikt nie pamięta o nim, chociaż można na takim filmie wyciągnąć parę tysięcy wyświetleń Smile