Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kuaczi - skracanie linków - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Kuaczi - skracanie linków (/Temat-Kuaczi-skracanie-linkow-106510)

Strony: 1 2

Kuaczi - skracanie linków - Kuaczi - 18-01-2015 10:30

Witam, jest to mój 3 dziennik pracy na tym forum, tym razem mam zamiar prowadzić go starannie i jak najdłużej. Różni się on tym od poprzednich, że teraz zarabiam z mentorem (pozdrowienia mysc).

O mnie:
Moje imię to Daniel, mam 17 lat i chodzę do technikum informatycznego. Pomyślałem, że póki się uczę fajnie by było dorobić kilka złotych, stąd moja obecność na tym forum. Zawsze byłem wytrwały w dążeniu do celu, czego niestety nie widać po moich ostatnich dziennikach (to były wyjątki Big Grin). Myślę, że uda mi się osiągnąć cele, które sobie postawie.

Jak zarabiam:
Na razie zarabiam na skracaniu linków, ale wydaje mi się, że w przyszłości zainteresuje się też innymi sposobami na zbijanie kokosów. Na chwile obecną korzystam tylko z serwisu shorte.st.

Moje narzędzia pracy:
  • 1 fake konto
  • 1 fanpage ero (prawie 600 lajków)
  • dodatkowo jestem redaktorem na jednym z fanpage (ponad 800 lajków)

Cele:
  • Do 10.02.2015: 30$ [w trakcie]
  • Zarabiać 100$/miesiąc [w trakcie]
  • Pojechać na tygodniowe wakacje za pieniądze zarobione w internecie [w trakcie]

Na początek to tyle, dzisiaj dopiero zacząłem zarabiać z mentorem na nowym koncie. Dlatego też wieczorem wrzucę wyniki Smile

RE: Kuaczi - skracanie linków - Kuaczi - 18-01-2015 20:55

Siemka, dzisiaj nie pracowałem za dużo, większość dnia odpoczywałem. Mimo tego bez większych starań dzięki cennym radom mentora, zarobiłem prawie 2x więcej niż kiedyś w zwykły dzień pracy bez jakiejkolwiek pomocy

Co udało mi się dzisiaj zrobic:
  • Podbić ilość fanów na fp o ~300
  • Zarobić 0.5$
  • Zacząć tworzyć baze zdjęć, dzięki której w przyszłości będzie mi się szybciej pracowało
  • Zaplanować posty na 2 dni w przód (niestety na jednym fp)

Co chce zrobić jutro:
  • Zarobić 1.0$
  • Dokończyć bazę zdjęć
  • Zarejestrować się w serwisie adf.ly i zacząć tam zarabiać

Zdjęcia:

[Obrazek: nL948.jpg]

PS. Ktoś s4s? (~900 like)

RE: Kuaczi - skracanie linków - MrocznyKILL - 18-01-2015 21:00

3 podejście więc trzeba Ci życzyć sporo wytrwałości aby powiedzenie "do 3 razy sztuka" nabrało urzędowej mocy Cool

RE: Kuaczi - skracanie linków - Noozer - 18-01-2015 21:43

Życzę powodzenia Huh

RE: Kuaczi - skracanie linków - Mailowiec - 18-01-2015 22:00

Powodzenia Smile

RE: Kuaczi - skracanie linków - Kuaczi - 19-01-2015 16:15

Siemano, wiem że dopiero 16:08 i jeszcze zdąże zarobić, ale chciałem napisać ten post już teraz, bo później mogę nie mieć czasu.

Co dziś zrobiłem:
Niestety nie udało mi się wykonać wszystkich celi postawionych na dzisiaj, ale
  • Zarobiłem ponad 2,2$ do godziny 16:00
  • Podbiłem ilość fanów na fp (teraz jest 2,5k)
  • Założyłem nowy fp (na razie nie reklamowałem, zero fanów, dopiero go dzisiaj przygotuje)
  • Zaplanowałem posty na 3 dni w przód do końca tygodnia (teraz będę miał duuużo przerwy)
Zdjęcia:
~16:00
[Obrazek: wKh3v.jpg]
~22:00
[Obrazek: wwFit.jpg]

RE: Kuaczi - skracanie linków - Czostu - 19-01-2015 16:34

Bacznie zaczynam obserwować Twój dziennik.
Życzę wytrwałości i dużo pieniędzy! Smile

RE: Kuaczi - skracanie linków - Mailowiec - 19-01-2015 21:54

Robi się ciekawie Big Grin

RE: Kuaczi - skracanie linków - Kuaczi - 20-01-2015 16:39

Co dziś zrobiłem:
W sumie to nie za wiele, mam zaplanowane posty do środy, więc przez większość czasu odpoczywałem. Zrobiłem z kilkoma ludźmi s4s i nic więcej.

Jak teraz wygląda sytuacja:
Liczba like'ów na moim fp przekroczyła liczbę 3500. Mój drugi fp ma już ponad 300 like'ów. Do godziny ~16 zarobiłem dziś 0,9$

Co chce jeszcze dziś zrobić:
Utworze dzisiaj jeszcze 2 fp, ale dopiero jutro zacznę planować na nich posty.

Postęp w celach:
Do 10.02.2015: 7,06$/30$

@edit Huh

22:39
Planowanie postów na 2-3dni w przód to dobry pomysł Tongue za dużo dziś nie pracowałem a pieniążki powoli się mnożą:
[Obrazek: 8221Y.jpg]

Postęp w celach:
Do 10.02.2015: 7,73$/30$

RE: Kuaczi - skracanie linków - Kuaczi - 22-01-2015 21:37

Co ostatnio zrobiłem:
  • Utworzyłem kilka fp (razem mam ich 5)
  • Zaplanowałem posty do czwartku

Kompletnie nie wiem co jeszcze mógłbym zrobić, aby podbić dniówki. Na razie szukam ludzi do s4s, bo nie mam pieniędzy na reklamę.

Zdjęcia:
[Obrazek: ZV6Za.jpg]

Jak widać bywało lepiej ^^ ale myślę, że wkrótce będzie jeszcze lepiej Smile

Postęp w celach:
Do 10.02.2015: $9,94/$30