![]() |
Inwestycja serwis - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inwestycja serwis (/Temat-Inwestycja-serwis-106400) |
Inwestycja serwis - octawius - 16-01-2015 13:59 Siemanko mam pewną kwotę 10-20 tysięcy na inwestycję w jakiś serwis internetowy, program partnerski czy coś tego typu. Jak myślicie w co warto teraz ładować kasę? Szukał bym kogoś również do współpracy kogoś doświadczonego i najlepiej z dużą ilością postów na forum aby dana osoba była zaufana. RE: Inwestycja serwis - maslanka80 - 17-01-2015 03:52 Ekspertem nie jestem ale BITCOIN kosztuje tylko 210$ lub w jakąś inną kryptowalutę. Spadki BTC to sezonowa norma już 3 taki gwałtowny spadek w historii btc. Ja na ostatnim zarobiłem kilka stówek Teraz kaske też ładuję w Bitcoiny i inwestuję w pakiety w 2 stronach (jedna stronka nowa więc ostrożnie, ale w sprawdzone ile wlezie) Oczywiście nie musisz całej kasy w jedno miejsce pchać bo to wiadomo że nigdy nic nie wiadomo ![]() Ale na monetach jest teraz gorąco. Na Jutro dostałem zaproszenie na webinar tematem będą kursy franka i krypto z tamtej strony. RE: Inwestycja serwis - octawius - 17-01-2015 09:44 nie nie żadnych BC jakiś serwis z chęcią bym założył coś pewniejszego niż te BC itp. ![]() RE: Inwestycja serwis - nitram - 18-01-2015 19:26 Pewny zysk, z ochroną kapitału przedstawiam w tym temacie: http://zarabiam.com/Temat-Zarob-100-150-zlotych-w-30-minut-bez-ryzyka-mozesz-tylko-zyskac-100007 RE: Inwestycja serwis - Workis - 24-01-2015 19:23 @octawius, chcesz inwestowac w serwisy (oczekujac konkretnej stopy zwrotu vel dywindendy) czy chcesz zalozyc/wspolzalozyc serwis oczekujac zyskow z jego dzialania jako wlasciciel/wspolwlasciciel? To 2 calkowicie rozne kwestie ![]() pozdrawiam serdecznie Inwestycja serwis - Hybrid1990 - 09-06-2019 05:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |