Mspartners jak długo się czeka na akceptacje trafficu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Mspartners jak długo się czeka na akceptacje trafficu (/Temat-Mspartners-jak-dlugo-sie-czeka-na-akceptacje-trafficu-106321) |
Mspartners jak długo się czeka na akceptacje trafficu - tosmos - 15-01-2015 16:31 Witam, mam takie pytanie jak długo czekacie na akceptacje trafficu ? Czy też macie z tym problem ? Pare kliknięć mam już od tygodnia ale nadal pisze, że status oczekujący. Czy jak napiszę do supportu to coś pomogą czy oleją to ? RE: Mspartners jak długo się czeka na akceptacje trafficu - Szrejter - 15-01-2015 16:33 Kolega czekal kilka tygodni Poznij okazalo sie,ze zaakceptowali ok. 30% klikow i jeszcze kolejne czekanie na wyplate RE: Mspartners jak długo się czeka na akceptacje trafficu - full2000 - 15-01-2015 17:58 Bardzo długo. Czekałem chyba z miesiąc na samą akceptację trafficu. Potem jeszcze długo czeka się na wypłatę jak napisał kolega wyżej. RE: Mspartners jak długo się czeka na akceptacje trafficu - dawid161622 - 15-01-2015 18:19 dokładnie, tak na prawdę różnie to bywa - sam czekam już około miesiąca na akceptacje. Czasem zdarza się, że dłużej a czasem że szybciej (nie raz miałem nawet po 2-3 wypłaty w miesiąc) ale zazwyczaj akceptacja + wypłata to czekanie minimum miesiąc. |