![]() |
Mentor PPI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mentor PPI (/Temat-Mentor-PPI-106248) |
Mentor PPI - entreri1pl - 14-01-2015 18:35 PPI ostatnio zdobywa coraz większa popularność i coraz więcej ludzi o to pyta i się interesuje zarobkiem w ten sposób dlatego oferuje wszystkim chcącym zacząć prace w PPI "Mentoring" czy tam "Mentorowanie" Ale ja wole to nazwać prościej Pomoc. Pomagam w serwisie PerInstallBucks Co jako "Mentor Oferuję" ? Tak naprawdę nie zaoferuję Ci wiele więcej niż mógłbyś się sam nie dowiedzieć na tym forum i tak naprawdę żaden inny Mentor nie powie Ci więcej. Ale ja Ci gwarantuje to, że przedstawie Ci każdą potrzebną informacje, szybko i sprawnie- nie będziesz musiał szukać informacji po całym forum i w internecie i spędzać godzin czasu na szukanie czasem błahych informacji. Tak jak Ja miałem z tym problem zaczynając zarabiać (sam rozpocząłem prace). Ale żeby troszkę zachęcić, oferuję: *jeśli czegoś nie rozumiesz w PPI wytłumaczę Ci to *podpowiem parę wskazówek jak zwiększyć wiarygodność twoich "Produktów" (wiadomo że w PPI jest z tym ciężko gdyż antivirusy krzyczą gdy ktoś chce pobrać nasz instalator ) *zapewne zamierzasz działać z hackami do gier - związku z tym oferuję Ci pomoc z VB - podeślę jakiś szablonik (dzieki niemu hacka przygotujesz w 10 minut zmieniając obrazek i parę słów tekstu) *podpowiem parę nisz na początek i jak ich szukać *jeśli nie ogarniasz tych tematów pomogę Ci skleić film udowadniający działanie twojego hacka (pomoge z photoshopem i camtasia) *podpowiem jak wrzucać filmy na youtube aby były najlepiej pozycjonowane *podpowiem jak założyć bloga i jak go ustawić aby wyglądał przystępnie *I co najważniejsze oferuję Ci 3% reffbacka! Zarób 100$ oddam Ci z mojego bonusu polecającego 3$ (tak wiem nie jest to dużo, ale jak to mówi przysłowie: grosz do grosz i będzie kokosza;d czy jakoś tak, w każdym razie zawsze to będzie dyszka do kieszeni) *odpowiedź na pytanie w ciagu 12h droga mailowa/priv tutaj na forum - jeśli "uczeń" wykaże poważne zainteresowanie tematem kontakt przez gg czy skype/telefonicznie Co wymagam? *wiadomo rejestracji z mojego Reffa: https://perinstallbucks.com/?r=entreri1pl *zaangażowania *podstawowej wiedzy dotyczącej obsługi komputera oraz obejścia z tym urządzeniem Tutaj może taki skromny dowodzik mojej wypłaty z tego serwisu: Jeśli ktoś się będzie domagał podam więcej. ![]() Słowem zakończenia nie będę obiecywał Ci "cudów na kiju" Twój zarobek i efekty zależą od Twojego zaangażowania i pracy. Ja Ci podam szybko i sprawnie odpowiedź na pytania z którymi masz problem, nie będziesz musiał ślęczeć darmo przed kompem i szukać info. Oczywiście nie gwarantuje że będę znał odpowiedź na każde pytanie. (gdybym twierdził inaczej byłbym nadmuchanym bufonem ![]() RE: Mentor PPI - patrol34 - 18-01-2015 19:18 Witam. Nazywam się Patryk, jestem uczniem Gimnazjum klasy 3 (15 lat,niedługo 16) Interesuje mnie już od ponad roku zarabianie przez internet. Zagłębiałem się w PPA lecz nie wychodzi mi to. Wszystko robię (według mnie) dobrze lecz 0 zarobku z tego. Po całym forum od miesiąca szukałem mentora lecz to jest bardzo ciężkie. PPI poznałem niedawno i bardzo mnie zainteresowało.Twoja oferta jest jak najbardziej przydatna i korzystna dla mnie gdyż widzę, że mógłbyś mi bardzo pomóc. Chciałbym liczyć na dobrą współpracę.Tak na marginesie zaczynają mi się teraz ferie więc mam dużo czasu. Preferowałbym kontakt przez gg/skype. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej wypowiedzi. Z góry dziękuję. Patryk RE: Mentor PPI - full2000 - 19-01-2015 15:48 Polecam @[entreri1pl] to mój bardzo ogarnięty ref ![]() RE: Mentor PPI - entreri1pl - 19-01-2015 16:47 Dziękuję bardzo za polecenie ![]() bardzo wiele ono dla mnie znaczy a szczególnie dlatego że to chyba Ty rozpocząłeś rozpowszechnianie PPI tutaj i dla wielu użytkowników forum jesteś rozpoznawany pod tym względem. RE: Mentor PPI - Xeosnar - 25-01-2015 00:56 Powodzenia ![]() RE: Mentor PPI - entreri1pl - 31-01-2015 21:21 @[dawid9706] Pisałeś do mnie w sprawie pomocy w PPI. Nie mogę Ci odpowiedzieć gdyż masz w ustawieniach profilu zablokowane przyjmowanie wiadomości prywatnych. Zmień to i napisz wtedy do mnie ![]() RE: Mentor PPI - ktostujest - 31-01-2015 21:23 Ja jestem zainteresowany ![]() RE: Mentor PPI - entreri1pl - 31-01-2015 23:30 @[ktostujest] odezwij się do mnie na pw ![]() Mentor PPI - Hybrid1990 - 14-05-2019 06:52 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |