Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Youtube - czy instalowaliscie ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Youtube - czy instalowaliscie ? (/Temat-Youtube-czy-instalowaliscie-106246)

Youtube - czy instalowaliscie ? - Szrejter - 14-01-2015 18:25

Witam,
Moje pytanie brzmi czy po formacie kompa wchodzac na YT musieliscie instalowac jakis dodatek,wtyczke etc. zeby obejrzec filmik ? Na stronie yt znalazlem,ze do ogladania filmikow wymagany jest adobe flash player. Jednak ja juz nie pamietam czy musiales cos instalowac do ogladania bo bylo to dawno. Prosze o odpowiedz, poniewaz jest mi ona potrzebna.

Nagradzam reputami. Dzieki!
Pozdrawiam

RE: Youtube - czy instalowaliscie ? - shaGuar - 14-01-2015 19:57

Tak, dzisiaj np. wyskoczył mi na youtube komunikat, że jest nowa wersja Adobe Flash Playera i zainstalowałem. Jak coś jest do zaktualizowania to aktualizuję. Wolę żeby wszystko chodziło dobrze i było na tip top.

RE: Youtube - czy instalowaliscie ? - Szrejter - 14-01-2015 23:08

@[shaGuar] , mozesz mi powiedziec na jakiej przegladarce to robiles ? Jezeli na chrome to musiales instaloeac normalni adobe czy jakas wtycKa etc. ?
Dzieki rep. Dla Cb Wink

RE: Youtube - czy instalowaliscie ? - shaGuar - 14-01-2015 23:11

Na przeglądarce Opera.

RE: Youtube - czy instalowaliscie ? - Szrejter - 15-01-2015 02:17

Ciekawe czy twk na kazdej bo ja nie pamietam juz jak to w chrome bylo