Youtube - czy instalowaliscie ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Youtube - czy instalowaliscie ? (/Temat-Youtube-czy-instalowaliscie-106246) |
Youtube - czy instalowaliscie ? - Szrejter - 14-01-2015 18:25 Witam, Moje pytanie brzmi czy po formacie kompa wchodzac na YT musieliscie instalowac jakis dodatek,wtyczke etc. zeby obejrzec filmik ? Na stronie yt znalazlem,ze do ogladania filmikow wymagany jest adobe flash player. Jednak ja juz nie pamietam czy musiales cos instalowac do ogladania bo bylo to dawno. Prosze o odpowiedz, poniewaz jest mi ona potrzebna. Nagradzam reputami. Dzieki! Pozdrawiam RE: Youtube - czy instalowaliscie ? - shaGuar - 14-01-2015 19:57 Tak, dzisiaj np. wyskoczył mi na youtube komunikat, że jest nowa wersja Adobe Flash Playera i zainstalowałem. Jak coś jest do zaktualizowania to aktualizuję. Wolę żeby wszystko chodziło dobrze i było na tip top. RE: Youtube - czy instalowaliscie ? - Szrejter - 14-01-2015 23:08 @[shaGuar] , mozesz mi powiedziec na jakiej przegladarce to robiles ? Jezeli na chrome to musiales instaloeac normalni adobe czy jakas wtycKa etc. ? Dzieki rep. Dla Cb RE: Youtube - czy instalowaliscie ? - shaGuar - 14-01-2015 23:11 Na przeglądarce Opera. RE: Youtube - czy instalowaliscie ? - Szrejter - 15-01-2015 02:17 Ciekawe czy twk na kazdej bo ja nie pamietam juz jak to w chrome bylo |