![]() |
[Wykonam] Portrety! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Wykonam] Portrety! (/Temat-Wykonam-Portrety-106226) Strony: 1 2 |
[Wykonam] Portrety! - sirgonzalo7 - 14-01-2015 14:37 Cześć wszystkim, rysunkami i szkicem zajmuje się od dziecka. Malowałem co popadnie koleżanki, psy, koty, znajomych mojej Mamy. Robię to z czystej przyjemności ale gdy ludzie płacą mi za to to jeszcze bardziej się ciesze w końcu lubię to robić i jeszcze mi za to płacą! ![]() Swoich prac praktycznie nie mam bo mi poginęły ale tutaj coś nabazgroliłem aby pokazać wam moje małe umiejętności. ![]() Spodobał mi się film gdzie grał czyli Wilk z Wall street (jakoś tak) Mogę rysować na A4, A5 lub A3 A5- ołówek 40 zł A4- ołówek 50 zł A3- ołówek 70 zł Za ładne pokolorowanie 30zł + koszt przesyłki Płatność PayPal Oczywiście jak ktoś zainteresowany to trzeba z zdjęcie na, którym się będę wzorował. Jest to świetny prezent dla podarowania bliskim bądź na pamiątkę dla siebie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ** W realu ładniejsze ** To są prace, które znalazłem jest tam jedna Kobieta ( rysowałem ją na konkurs dla koleżanki, nie jest to 100% moich umiejętności bardziej zeby dała mi spokój to zrobiłem ps wygrała) Te prace można kupić za pare złociszy jak ktoś by chciał. RE: [Wykonam] Portrety! - Slight - 16-01-2015 12:48 Ten rysunek co wstawiłeś to tylko ołówek, tak? RE: [Wykonam] Portrety! - sirgonzalo7 - 18-01-2015 10:17 To długopis, nie ołówek właśnie tworzę coś z kolorkami na dniach wrzucę ![]() RE: [Wykonam] Portrety! - elbowndg - 18-01-2015 10:26 daj jakis skan/zdjecie portretu ołówkiem, najlepiej kobieta z długimi włosami, chciałbym zobaczyć jak wygląda aspekt włosów na twoich portetach. Jak będzie spoko to bede zainteresowany kupnem. RE: [Wykonam] Portrety! - Lamojednorożec - 18-01-2015 11:47 W jakim czasie byłbyś w stanie zrobić dość szczegółowy portret na A3? Tzn. ile dotychczas zajmowało to czasu, najlepiej z nadwyżką ![]() RE: [Wykonam] Portrety! - sirgonzalo7 - 18-01-2015 12:10 Około 10 godzin pracy na jakieś 2-3 dni to rozkładam przeważnie. RE: [Wykonam] Portrety! - .::Nicko::. - 18-01-2015 12:12 Czekam na pracę z ołówkiem ![]() RE: [Wykonam] Portrety! - full2000 - 18-01-2015 12:17 (18-01-2015 10:26)elbowndg napisał(a): daj jakis skan/zdjecie portretu ołówkiem, najlepiej kobieta z długimi włosami, chciałbym zobaczyć jak wygląda aspekt włosów na twoich portetach. Jak będzie spoko to bede zainteresowany kupnem. Właśnie też mnie to interesuje. Dołączam się do prośby ![]() RE: [Wykonam] Portrety! - sirgonzalo7 - 18-01-2015 15:08 Uzupełnione wrzuciłem kilka starych prac, umiejętności i technika trochę się zmieniła. RE: [Wykonam] Portrety! - Sebqu - 24-01-2015 00:22 Jestem zainteresowany, PW |