Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czas oczekiwania na towar ze sklepu sknerus.pl ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Czas oczekiwania na towar ze sklepu sknerus.pl ? (/Temat-Czas-oczekiwania-na-towar-ze-sklepu-sknerus-pl-106187)

Czas oczekiwania na towar ze sklepu sknerus.pl ? - Michalik12 - 13-01-2015 22:40

Witam

Nie wiem czy ktoś z Was korzystał już ze sknerusa, ale zastanawia mnie jak długo trzeba czekać na zakupiony towar? W regulaminie jest niby do 14 dni roboczych, ale przesyłka kosztująca 30 zł powinna być trochę szybciej prawda? Kupowaliście tam coś? Ile czekaliście? sknerus.pl

Pozdrawiam

RE: Czas oczekiwania na towar ze sklepu sknerus.pl ? - MaLiN - 14-01-2015 00:57

Zależy. Może być tak, że wszystkie przesyłki wysyłają jednego dnia (poniedziałek) albo czekają na zebranie odpowiedniej ilości zamówień.

RE: Czas oczekiwania na towar ze sklepu sknerus.pl ? - Max998 - 14-01-2015 01:10

Nie koniecznie, czasami można czekać i całe 14 dni.
Najważniejsze jest to by towar dotarł i nikt Ciebie nie oszukał.

RE: Czas oczekiwania na towar ze sklepu sknerus.pl ? - Kickster - 14-01-2015 01:40

to tam można coś kupić ? xD

RE: Czas oczekiwania na towar ze sklepu sknerus.pl ? - asiorek - 14-01-2015 02:32

Wydaje mi się bardziej, że to jest poporstu czysta reklama tego serwisu..

WGl, tak patrze na te aukcje i nagle 5 aukcji do chodzi juz do konca ma tam te 00.01 i nagle wszystki 5 aukcji z automatu podbite Big Grin no bajka.. xD

RE: Czas oczekiwania na towar ze sklepu sknerus.pl ? - daniel42na - 14-01-2015 02:36

Niektórzy do dziś czekają na wypłaty z serwisu którego właścicielami byli ci sami ludzie którzy administrują sknerusem, więc pewnie długo... o ile nie wieczność Jerk2
Szczegóły w dziale scam.