Zlecę dodawanie opinii, pilne ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zlecę dodawanie opinii, pilne ! (/Temat-Zlece-dodawanie-opinii-pilne-106154) |
Zlecę dodawanie opinii, pilne ! - MariuszM127 - 13-01-2015 17:33 Witam, zlecę dodawanie opinii do serwisu opineo.pl Płacę 0,50 zł za każdą zaakceptowaną opinię. Każda opinia musi mieć min. 200 znaków ze spacjami, i być unikalna ! Przy rzetelnej współpracy stawka oczywiście powędruje w górę Na początek mam do dodania 100 opinii. Po więcej szczegółów zapraszam na PW Zlecenie jest pilne ! RE: Zlecę dodawanie opinii, pilne ! - mucios - 13-01-2015 17:40 Odezwij się ze szczegółami na PW RE: Zlecę dodawanie opinii, pilne ! - Buka11 - 02-02-2015 16:04 Witam Jestem zainteresowany zapraszam na PW RE: Zlecę dodawanie opinii, pilne ! - kryspin90kalecki - 02-02-2015 17:05 Jestem zainteresowany pańską propozycją, proszę o wysłanie szczegółów na PW ) RE: Zlecę dodawanie opinii, pilne ! - migo86 - 03-02-2015 23:30 jestem zainteresowany czekam na PW RE: Zlecę dodawanie opinii, pilne ! - seo - 04-02-2015 12:51 Podłącze się pod temat bo nie moge zakładać nowego (za mało postów) :/ Szukam kogoś kto podjołby się wklejania gotowych postów na forach i blogach potrzebuje duże ilości po kilkaset postów więc kilka osób może śmiało się zgłosić. płacę 30 gr za posta na forach i blogach nie tematycznych i 50 gr za posty na forach i blogach szkolnych, edukacyjnych związanych ze sprzedawanym przeze mnie produktem. Na jednym forum może być max po 5 postów w różnych działach oferta ważna do końca marca. wzór postów do wklejenia tutaj http://www.polseo.com/postowanie-plagiat.html na blogach można też pisać krótkie posty które reklamują stronę typu ja polecam program ze strony www... kontakt [email protected] lub gg 4 7 3 0 2 5 0 wypłata na paypal lub konto bankowe po każdych 10 postach lub większej ilości RE: Zlecę dodawanie opinii, pilne ! - kurcus - 05-02-2015 22:34 Czy ogłoszenie nadal aktualne? Jeśli tak to zapraszam na PW Pozdrawiam! Zlecę dodawanie opinii, pilne ! - Klin - 28-05-2015 16:11 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |