Dziennkik Pracy - Story - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennkik Pracy - Story (/Temat-Dziennkik-Pracy-Story-106077) |
Dziennkik Pracy - Story - Story - 12-01-2015 17:38 Hej witajcie, ja jestem Marcin a to jest mój dziennik. Tak, prowadziłem kiedyś podobny ale to było dawno i nigdy nie byłem tak zdeterminowany Od wczoraj próbuję sił w sub sms, bawię się czasami na shorte oraz lecę na autopilocie z PPA/PPI.
Posiadam jedno konto na facebook z dużym stażem, na razie skupiam się na przemyślanym jeśli tak to można nazwać spamem. Posiadam własny FP 3k lajków który reaktywowałem i na nim też coś próbuje zdziałać. Posiadam także stronę pod PPA z kilkunastoma oklepanymi niszami i leci mi na autopilocie, dzięki temu zarobiłem na FC 4.5$ 2. Do PPI wrzuciłem kilka filmów na YT i tak mi wpada po troszku czasami i mam na Perinstallbucks 2.5$ Podczas pisania tego posta dostałem bana na pisanie postów i dołączania do grup do 26 stycznia no pochlastam się... Zarabiam na Firesub Statystyki z wczoraj ze spamu od 15: Kliknięcia - 81 UU - 60 Leady - 0 Statystki z dzisiaj z 17.30 Kliknięcia - 33 UU - 21 Leady - 0 Z innych form zarobku będę podawał statystyki tylko jak coś fajnego mi wpadnie. Jak ktoś doświadczony będzie to czytał i ma jakieś cenne porady to proszę o kontakt Zbieram na BMW E46 i prawko. Mam na to 15 miesięcy Cel na styczeń - 100zł Dzień pierwszy dziennika 0/100 RE: Dziennkik Pracy - Story - Tropek - 12-01-2015 19:22 jestesmy na takim samym poziomie mozna powiedziec, tez dopiero zaczynam RE: Dziennkik Pracy - Story - Kickster - 12-01-2015 20:34 jakbys chcial grupy do spamu to pisz RE: Dziennkik Pracy - Story - Story - 12-01-2015 20:36 Bardziej widziałbym konta .. dostałem bana do 26 na swoim ;_; RE: Dziennkik Pracy - Story - Mailowiec - 12-01-2015 20:40 Powodzenia 2 RE: Dziennkik Pracy - Story - Story - 13-01-2015 18:10 Dzięki. Nadal mam zbanowane konta, na nowo założone dostaje weryfikacje od razu, przeżywam ciężkie chwile na początku
Jedyne UU wpadają z FP ale to są średnio 10 UU :/ No nic próbuję dalej ! Dzień 2 0/100 RE: Dziennkik Pracy - Story - Voldir - 13-01-2015 20:24 Jeśli zbierasz na Bete E46 i na prawko to cel miesięczny jest troszkę za niski. E46 - tka kosztuje od 8 do 15 kafli. Prawko to też wydatek pewnie rzędu ok. 1.5k. Napisałem około bo nie znam cen w Twoim mieście jak to wygląda. Ja 5 lat temu zrobiłem prawko za 1200 zł a jeździłem Audi 80 B3 z 90 roku. Teraz śmigam Astrą z 92 roku w hatchbaku ale jeszcze jakieś pół roku i myślę nad zmianą auta i kupnem czegoś innego ale już w Niemczech bo wyjeżdżam w kwietniu na stałe Zamów sobie darmowe startery ze strony Play. Na siebie możesz wziąć 3 startery ale zamów też na rodzinę po 3 sztuki i jazda. Drugą opcją jest kupno starterów. Na Allegro możesz kupić jakieś 100 starterów za ok 20-30 zł RE: Dziennkik Pracy - Story - Story - 14-01-2015 17:54 Dzięki za rady ! Cel za niski, bo dopiero zaczynam Za Betkę celuje w okolicach 9-11 kafli Dowiedziałem się że będę miał prawko za darmo ze szkoły RE: Dziennkik Pracy - Story - Bandyta - 14-01-2015 17:56 Bede obsewował, powodzenia Dziennkik Pracy - Story - Hybrid1990 - 28-11-2019 14:08 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |