![]() |
|
hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa (/Temat-hamllet-com-Nowa-gra-przegladarkowa-106062) |
hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - jabolek1991 - 12-01-2015 14:43 Siema, dość niedawno pojawiła się w sieci nowa gra strategiczno-ekonomiczna, która grafiką nie powala ale oczywiście do takich gier głównie przyciąga możliwość zarobienia realnej kasy ![]() Poradnik do gry mojego autorstwa: Poradnik hamllet Czysty link: www.hamllet.com Ref-link: https://www.hamllet.com/?r=jabolek Z góry dzięki za rejestrację w refa ![]() Info o wypłatach: Min do wypłaty to 21 euro, potrącane jest 10%podczas zamiany gold na euro i później 10% przy wypłacie jeśli wypłaciłeś mniej niż zainwestowałeś lub 20% jeśli wypłaciłeś więcej niż zainwestowałeś. Wypłata na Skrill. Zainwestowałem w gierkę jak na razie, ok 250 euro - rozbudowałem budynki produkcyjne na 3 poziom (ratusz na 5), kupiłem wyspę za 50 euro, zakupiłem trochę akcji gry (mam ich 183) oraz zainwestowałem sporo w Hero stats, dzięki czemu mogę mieć większą armię, a większa armia - większe bonusy na arenie. Wypłaciłem z gry już w sumie 421,3 euro - dowody wypłat na końcu poradnika (5 wypłat), link wyżej. Zapraszam do rejestracji i zadawania pytań (polecam zapoznać się z całym moim poradnikiem a dopiero wtedy pytać), chętnie pomogę
RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - seba274 - 12-01-2015 15:41 Na czym zarabiamy? I od ilu wypłata RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - jabolek1991 - 12-01-2015 16:11 Słusznie, zapomniałem wspomnieć o wypłatach, już uzupełniłem: Wypłata: Min do wypłaty to 20 euro, potrącane jest 10%. Wypłata na paypal lub konto bankowe. Zarabiamy głównie na bonusach za pracę i walkę na arenie. Bonusy są do wzięcia raz na dzień. Zarabiamy także podczas udziału w walkach wysp, jesli nasza wyspa wygra walkę to dostaje do podziału wśród atakujących dzienny przydział golda przegranej wyspy, jest to ok 1-1,7k z tego co na razie widziałem. Biorąc pod uwagę fakt, że zabitych wojaków możemy odkupić za exp to te walki wysp są fajną sprawą, nie brałem jeszcze udziału ale niedługo zamierzam ![]() Zarabiamy także podczas atakowania innych graczy na arenie bo w czasie ataku dokonujemy grabieży surowców innego gracza, rabujemy surowce, które nie mieszczą się w kryjówce zamku. Im większy lvl zamku miasta tym więcej surowców zostaje schowane przez grabieżą. Zauważyłem też, że tylko rano udało mi się coś ukraść bo popołudniu i wieczorem już mam info, że nic nie zagrabiono w powodu "Island restriction" cokolwiek to znaczy ![]() Jeszcze jeszcze możliwość zarobku w tym całym Babilonie, alliance, który zbuduje do 100% wygrywa chyba jakiegoś golda, który idzie do podziału. Słyszałem, że Babilon trwa ok 30-40 dni Jeszcze dodam, że zainwestowałem w miasto ok 20 euro i za bonus pracy dzisiaj dostałem ok 200 surowców, czyli będzie to ok 0,2 euro, czyli nie jest źle, biorąc pod uwagę, że produkcja rośnie z dnia na dzień podczas pracowania przy przetwarzaniu materiałów
RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - jabolek1991 - 12-03-2015 01:03 Wrzucam mój poradnik do gry hamllet : http://jabolek.pl/hamllet/ Gra ma się coraz lepiej, graczy i inwestorów przybywa z miesiąca na miesiąc. Na blogu także znajdziecie moje 2 dowody wypłat, które wpadały na paypala już na 2 dzień od zlecenia
RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - kredycik - 12-03-2015 10:55 @[jabolek1991] Ty lepiej ludziom nagrody ze swojej strony powysyłaj, później się bierz za pisanie poradników RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - huaweiy300 - 12-03-2015 18:06 Rejestruje się z refa w razie czego można liczyć na jakąś pomoc? RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - Voldir - 12-03-2015 19:03 Są jakieś dowody wypłat? RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - MoveR28 - 12-03-2015 19:23 Kiedy powstała? Prowadzi ją jakaś znana firma? RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - jabolek1991 - 15-03-2015 19:40 Gra ruszyła w styczniu tego roku, więc jak na gry tego typu - bardzo świeża. Firma raczej nowa, nie słyszałem o innych jej grach czy programach, admin jest aktywny, błędy na bieżąco naprawiane, wypłata na koncie w ciągu 24h ![]() Mam kontakt na skype z ich resellerem a zarazem technikiem - Gorinosho, jest w porządku. Dowody wypłat są na moim blogu (2 moje), wspomniałem o nich w poprzednim poście, wystarczyło go przeczytać ;] Tak, pomagam refom, zapraszam do rejestracji
RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - kredycik - 15-03-2015 22:03 (12-03-2015 10:55)kredycik napisał(a): @[jabolek1991] Może do tego się odniesiesz? |