![]() |
Dobry system - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dobry system (/Temat-Dobry-system-105977) |
Dobry system - michas2211 - 11-01-2015 04:57 Witam, jak wiadomo nie ma 100% systemu na bukmacherkę ale mam dwa do zaoferowania ( piłka nożna i tenis) które nabyłem na zagranicznym zamkniętym forum. Nie mówię że można na tym zarabiać codziennie ale dobór spotkań jest na prawdę łatwy więc można na tym zarobić. ![]() ![]() RE: Dobry system - marcel_kk - 11-01-2015 07:24 @[michas2211] na tym forum jest całkowity zakaz sprzedaży typów. RE: Dobry system - Maersk - 11-01-2015 11:21 Dla Wszystkich chętnych mogę wrzucić tutaj te dwa systemy za darmo opisane po krótce w poście. Zresztą jeden system juz opisalem w jednym z moich tematów. Wnioskuję po kursach. Jak ktoś jest chętny a nie chce przepłacać za coś co jest za darmo to piszcie, bo te systemy latają po forach. Dobry system - yazir - 11-01-2015 12:28 TEMAT PRZENIESIONY Moderator uznał że wątek został założony w nieodpowiednim dziale, co skutkowało przeniesieniem tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |