Problem PPI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Sieci CPA (/Forum-Sieci-CPA-363) +---- Dział: Pay Per Install (/Forum-Pay-Per-Install-391) +---- Wątek: Problem PPI (/Temat-Problem-PPI-105950) |
Problem PPI - BabciaSamoZlo - 10-01-2015 19:04 Witam, mam problem z serwisem perinstallbucks.com. Mianowicie od 7 dni działam na tym, a nic nie zarobiłem. Sprawdziłem wszystko i okazało się że pobierając ten plik nie da go się zainstalować. Jest to jakiegoś typu blokada na konto czy co? Dzięki za odpowiedź . RE: Problem PPI - full2000 - 10-01-2015 19:15 Czy dobrze zrozumiałem że sam sobie chciałeś nabić leada? PIB nie zezwala na tego typu działania. Jeżeli tak nie było to skontaktuj się z supportem. RE: Problem PPI - BabciaSamoZlo - 10-01-2015 19:22 Chciałem sprawdzić czy działa... Ale nie działa :/. RE: Problem PPI - entreri1pl - 11-01-2015 08:43 U mnie działa cały czas normalnie wszystko (poza tym małym problemem co miał ostatnio PIB z wyświetlaniem nazwy - ale teraz jest już ok) A masz pewność że miałeś potencjalnych klientów ? tzn że ktoś pobierał "Twoje" pliki a leada Ci nie nabiło bo nie mógł zainstalować ? Jeśli masz taką pewność to wyślij maila do supportu. A jeśli już sprawdzasz czy działa instalka to poproś jakiegoś znajomego czy coś bo takie samodzielne instalowanie jest nielegalne i jeszcze zakończysz z banem karierę. |