Userzy z USA i ich maile od Lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Userzy z USA i ich maile od Lockerz (/Temat-Userzy-z-USA-i-ich-maile-od-Lockerz-10594) |
Userzy z USA i ich maile od Lockerz - BartuS - 20-07-2010 16:46 Założyłem ten temat, ponieważ mam 1 konto na USA i otrzymywałem fajne maile od lockerz. Oto 1 z nich: KLIK Mam również jeszcze 1, ale z informacją o ROZPOCZĘCIU SHOPOWEGO RESTOCKU ! KLIK Co sądzicie o tym ? Wypowiadajcie się w temacie BartuŚ -LAB RE: Userzy z USA i ich maile od Lockerz - MR_WHITE - 20-07-2010 16:55 wtf ? ? ? ? ? ? RE: Userzy z USA i ich maile od Lockerz - Tech - 20-07-2010 17:03 Ee, no i? Przecież to nie są jakieś ważne meile i nawet dobrze, że ich nie dostajemy. Przynajmniej jak coś przyjdzie od Lockerz to wiadomo, że to ważna wiadomość, a nie taki spam RE: Userzy z USA i ich maile od Lockerz - Dominator - 20-07-2010 17:18 też dostaje te maile na mojego fejka |