![]() |
Dziennik pracy: teamNEOBANAN - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy: teamNEOBANAN (/Temat-Dziennik-pracy-teamNEOBANAN-105928) |
Dziennik pracy: teamNEOBANAN - neobanan - 10-01-2015 16:10 teamNEOBANAN wita ![]() Jesteśmy 3-osobową ekipką która chce zrealizować swoje plany i marzenia. Pewnie podchodzi to pod postanowienia noworoczne ale co z tego :> Mamy po 18-19 lat. Cel tego dziennika jest w sumie jeden... usystematyzować naszą prace. Jesteśmy dosyć niecierpliwymi i leniwymi ludźmi, ale przez systematyczną pracę chcemy to zmienić.Jeżeli chodzi o samą moją osobę to chodzę do 3 klasy technikum informatycznego (z tego miejsca chciałem pozdrowić wszystkich którzy pisali E12).Jeżeli chodzi o nasze doświadczenie to jesteśmy totalnie zieloni, sam oceniłbym to na jakieś -1/10 niepolecam ;/ (aż wstyd się przyznać ![]() ![]() ![]() Cel: 0$/10$ - przynajmniej w styczniu Chętnie przyjmiemy wszystkie porady, propozycje i inne mniej lub bardziej przydatne słowa. RE: Dziennik pracy: teamNEOBANAN - Nexudus - 10-01-2015 23:09 Powodzonka. Nooo tomorrowland. Ambitny cel ![]() ![]() RE: Dziennik pracy: teamNEOBANAN - bec2 - 10-01-2015 23:14 szanujcie sie chcecie wyciagac na glowe 10zl/dzien? to juz korzystniejsza opcja byloby nie oplacic internetu RE: Dziennik pracy: teamNEOBANAN - broofie - 10-01-2015 23:23 Chlopaki musza od czegos zaczac. Swoja droga, dziwi mnie, ze chodzisz do technikum informatycznego (umysly scisle i te sprawy) a przez 2 miesiace zarobiles 13$. Musisz byc mega leniwy. Bo to na prawde tylko checi cie ograniczaja. Wrzucisz 1 filmik na YT dziennie z jakiejs niszy (chociazby fake hack) i masz te 100$ miesiecznie. To nie duzo ale 300zl piechota nie chodzi. I mam pewne watpliwosci czy ten dziennik ci pomoze w twojej pracy. Oczywiscie zycze ci zeby tak bylo. Na czytaniu poradnikow oraz tutoriali kariery nie zrobisz. Musisz po prostu dzialac. Powodzenia w zarabianiu : ) RE: Dziennik pracy: teamNEOBANAN - koseksdf - 11-01-2015 00:00 powodzenia, chwalcie się efektami ![]() RE: Dziennik pracy: teamNEOBANAN - full2000 - 11-01-2015 00:11 Zapowiada się mega ciekawie. Będę śledził ![]() RE: Dziennik pracy: teamNEOBANAN - Tropek - 11-01-2015 01:43 Tomorrowland ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik pracy: teamNEOBANAN - Nexudus - 11-01-2015 15:47 Halo, halo czyzby dzisiaj 0 zarobkow? ![]() RE: Dziennik pracy: teamNEOBANAN - kolo33 - 11-01-2015 21:10 No ja też będę zerkał co jakiś czas. Jak Ci poszedł e.12? Dzięki za pozdrowienia, ja tez pisałem ![]() Dziennik pracy: teamNEOBANAN - Hybrid1990 - 28-11-2019 00:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |