![]() |
[Zamknięty][Restock] Potwierdzenia z restocku ! Screeny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Otrzymane Potwierdzenia Nagród (/Forum-Otrzymane-Potwierdzenia-Nagrod-6) +------ Dział: Restock (/Forum-Restock-126) +------ Wątek: [Zamknięty][Restock] Potwierdzenia z restocku ! Screeny (/Temat-Zamkniety-Restock-Potwierdzenia-z-restocku-Screeny-10590) |
[Zamknięty][Restock] Potwierdzenia z restocku ! Screeny - Janas - 20-07-2010 16:19 Dziś dostałem potwierdzenie mojego iPoda Touch 32GB. Wklejać swoje potwierdzenia ! ![]() RE: Potwierdzenia z restocku ! Screeny - Satan - 20-07-2010 16:21 GZ Janas !!! Ja jeszcze nie dostałem ;( RE: Potwierdzenia z restocku ! Screeny - djmax - 20-07-2010 16:22 Lockerz To Oszustwo Nie Uzywalem Nic A Mi Cofneli Nagrode Nie Mają Kasy Na Nagrode I Mają Nas W Dupie !!! RE: Potwierdzenia z restocku ! Screeny - BartuS - 20-07-2010 16:29 @djmax, Lockerz to nie oszustwo, tylko zabawa dla ludzi o mocnych nerwach. Jak ich nie masz - nie baw się - proste ? RE: Potwierdzenia z restocku ! Screeny - con1u - 20-07-2010 16:31 napisalem juz maila do nich w tej sprawie. pierwszy raz takie cos mam, a bawie sie w to juz ponad pol roku. ![]() RE: Potwierdzenia z restocku ! Screeny - djmax - 20-07-2010 16:33 ale po co cofają userom którzy legalnie zdobyli punkty i mają jakieś dziwne podejrzenia niech sprawdzają legalność zamówienia jakies kompetentne osoby a nie takie które tego nie umią !!! RE: Potwierdzenia z restocku ! Screeny - BartuS - 20-07-2010 16:35 Ok. 2 problem. Już tłumaczę. Były jakieś problemy z twoim kontem i zabierają ci punkty (zazwyczaj 50% punktów). Miałem to samo. Należy zaprosić przynajmniej 1 osobę. Cały biznes lockerz ;d Nie zaprosisz - nie dostaniesz. Zawsze 1 zamówienie pójdzie OK, ale następne już nie, jeśli nie zaprosisz. Chociaż, czasami możesz mieć szczęście RE: Potwierdzenia z restocku ! Screeny - Lubelak - 20-07-2010 16:37 (20-07-2010 16:31)con1u napisał(a): napisalem juz maila do nich w tej sprawie. pierwszy raz takie cos mam, a bawie sie w to juz ponad pol roku. Bartuś mam takie coś punkty mam ile miałem co mam zrobić? RE: Potwierdzenia z restocku ! Screeny - plukasz84 - 20-07-2010 16:38 Gratulacje Janas no i szykuj jakieś około 320zł na characz (vat,cło) no ale i tak świetnie bo za 320zł to można sobie kupić w Polsce co najwyżej jakiś odtwarzacz 8gb RE: Potwierdzenia z restocku ! Screeny - djmax - 20-07-2010 16:39 wdg mnie bardzo nie profesjonalne zachowanie a mam sie o co kłucić bo o 25 $ za co nie dostałem nagrody? przyznaje sie i pisze tu co i jak: - Użyłem javascriptu - odświeżałem sam - Nie używałem programu do oglądania filmów - Znajomi legalnie bo sprawdzali mnie miesiąc temu przy zamówieniu koszulki i było ok - no nie wiem co jeszcze napisać ![]() |