Weryfikacja telefoniczna Facebook - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Weryfikacja telefoniczna Facebook (/Temat-Weryfikacja-telefoniczna-Facebook-105854) |
Weryfikacja telefoniczna Facebook - Tropek - 09-01-2015 20:16 Próbowałem już wszystkich darmowych sposobów żeby ten szit obejść, ale nie mam już sił. Zarobki idą dobrze gdyby nie ta głupia weryfikacja telefoniczna... ma ktoś jakieś pomysły? Próbowałem wszystkich stron z jakiegoś tematu w poradnikach, ale do żadnego smsy nie przychodzą, próbowałem appki na androida Text+, też nie dochodzą... jakieś pomysły? Weryfikacja telefoniczna Facebook - mucios - 09-01-2015 20:31 Inwestycje i kupienie starterów hurtem na Allegro. Znajdziesz karty z 0 na koncie w cenie 20 złotych za 50 sztuk. W tedy masz 50 kont i się nie martwisz o weryfikację na dłuższą metę RE: Weryfikacja telefoniczna Facebook - Dramer - 09-01-2015 21:03 Ewentualnie darmowe startery. RE: Weryfikacja telefoniczna Facebook - Admin - 10-01-2015 09:05 temat był wałkowany 100x wystarczy poszukać. Weryfikacja telefoniczna Facebook - Admin - 10-01-2015 09:05 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |