![]() |
Kilka pytań odnośnie ZC :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Kilka pytań odnośnie ZC :) (/Temat-Kilka-pytan-odnosnie-ZC-105580) |
Kilka pytań odnośnie ZC :) - grzybek'93 - 06-01-2015 17:52 JW ![]() 1. Czy na ZC można korzystać z jednego konta w dwie osoby?? - np Koleżanka i Ja?? ![]() 2. Czy możne w dziale ref za rep bądź ref za ref dodać post, Reput za Reputa?? ![]() 3. Czy można tworzyć kilka tematów, np w ref za rep/ref za ref np 3 różne posty typu klik w link za reputa? ![]() Narazie to tyle ![]() RE: Kilka pytań odnośnie ZC :) - marcel_kk - 06-01-2015 17:59 1. Komu dasz konto i kto może Ci narobić na nim bałaganu to już Twoja sprawa. Dopóki nie złamiesz regulaminu to nikt się specjalnie nie czepia kto korzysta z forum, tylko miej na uwadze aby posty pisać w 1 osobie, bo potem to trochę dziwnie wygląda np. "byłem" i "byłam" 2. Zakazane jest na forum zakładanie tematów "Reput za reput" 3. Można założyć trzy tematy, tylko muszą być inne w nich treści ( linki do kliknięcia) RE: Kilka pytań odnośnie ZC :) - grzybek'93 - 06-01-2015 18:44 (06-01-2015 17:59)marcel_kk napisał(a): 1. Komu dasz konto i kto może Ci narobić na nim bałaganu to już Twoja sprawa. Okej, wielkie dzięki za pomoc ![]() |