Na czym zaczac - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Na czym zaczac (/Temat-Na-czym-zaczac-105540) |
Na czym zaczac - zelu - 06-01-2015 02:55 Ostatnio pytałem się na czym można zarabiać mając tylko smartfon. Poleciliscie mi kupienie laptopa i dopiero zacięcie zarabiania. Laptop juz do mnie idzie kurierem, Tak więc mam pytanie: od czego zacząć mając do dyspozycji 500 zł na inwestycje. Myślałem nad 3 opcjami: 1. kupienie kont facebook ze stażem i grupami i spamowac sub SMS na Facebooku 2. kupno fanpage, jednak nie wiem na co patrzeć przy wyborze, a także jak spieniezyc fanów aby inwestycja się szybko zwróciła 3. zainwestować w paidverts lub coś podobnego, jednak nie wiem ile dziennie jestem w stanie zarobić wpłacając 500 zł Pomóżcie proszę wybrać najrozsadniejsza opcje, gdyż laptop będzie jutro i chce zacząć działać. Może powinienem zrobić nowy fanpage, rozwinąć go lub robić konta pod spam samemu ? Jak myślicie? RE: Na czym zaczac - Klin - 06-01-2015 02:57 Bylo setki razy, kazda z w/w opcji byla omawiana. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |