AD.FLY - Zarabianie - Kliknięcia - Reklamy - Generowanie Ruchu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: AD.FLY - Zarabianie - Kliknięcia - Reklamy - Generowanie Ruchu (/Temat-AD-FLY-Zarabianie-Klikniecia-Reklamy-Generowanie-Ruchu-105517) |
AD.FLY - Zarabianie - Kliknięcia - Reklamy - Generowanie Ruchu - Justynka22 - 05-01-2015 20:42 Hej Od kilku dni zaczęłam zarabiać na reklamach z kliknięć. W ciągu 2 dni udało mi się zdobyć 6$. Nie jest to jakoś bardzo dużo, ale... w końcu dopiero zaczynam. Wszystko robię przez reklamy ADFLY http://adf.ly/?id=8696747 Sposób jest prosty. Rejestracja->Logowanie+Potwierdzenie->Uzupełnienie profilu. Minimalna wypłata jest na PayPal chyba od 5$. Aby zarabiać, skracamy linki do witryn różnych, a następnie tworzymy na nich ruch. Za każde wejście przez nasz skrócony link z reklamą otrzymujemy pieniądze! Wystarczy tylko dobrze ogarnąć pomysły do tego . Polecam! A może już korzystacie ? RE: AD.FLY - Zarabianie - Kliknięcia - Reklamy - Generowanie Ruchu - Dante_/ - 05-01-2015 20:47 O adf.ly był już nie jeden temat, więc po co kolejny, no i nowy użytkownik reflink bez link normalnego, zgłoszone. RE: AD.FLY - Zarabianie - Kliknięcia - Reklamy - Generowanie Ruchu - Justynka22 - 05-01-2015 20:56 @Dante. Tutaj wątków jest pełno... Skąd miałam wiedzieć że już były? Jezu... A tylko tak jeszcze zapytam, NAPRWDĘ robiąc ten topic nie mogłam podawać adresu w takiej postaci? Jakbym komuś krzywdę robiła :O... RE: AD.FLY - Zarabianie - Kliknięcia - Reklamy - Generowanie Ruchu - matuss2 - 05-01-2015 20:57 RE: AD.FLY - Zarabianie - Kliknięcia - Reklamy - Generowanie Ruchu - broofie - 05-01-2015 21:00 Po prostu to zglaszajcie. Wasze posty nic nie wnosza ani nie zmienia, reporty juz tak. RE: AD.FLY - Zarabianie - Kliknięcia - Reklamy - Generowanie Ruchu - twnt22 - 05-01-2015 21:07 Zdanu plis... RE: AD.FLY - Zarabianie - Kliknięcia - Reklamy - Generowanie Ruchu - pskthc - 05-01-2015 21:20 (05-01-2015 21:00)broofie napisał(a): Po prostu to zglaszajcie. Wasze posty nic nie wnosza ani nie zmienia, reporty juz tak. za to twój zjebany post wniósł prawie tak dużo jak ten mój teraz AD.FLY - Zarabianie - Kliknięcia - Reklamy - Generowanie Ruchu - Klin - 05-01-2015 23:03 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |