Sprzedaż kluczy xbox - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Sprzedaż kluczy xbox (/Temat-Sprzedaz-kluczy-xbox-105483) Strony: 1 2 |
Sprzedaż kluczy xbox - GGG205 - 05-01-2015 13:38 Cytat:Witam! jakie kroki podjąć ? Wycofać się ? RE: Sprzedaż kluczy xbox - argos1420 - 13-01-2015 20:44 Dostałem tą samą wiadomość na maila. Odpisz mi na PW. RE: Sprzedaż kluczy xbox - daniel42na - 13-01-2015 20:50 Mają racje, osoby które bawią się w handlarzy bez działalności niszczą tylko rynek, zaniżając ceny do granicy opłacalności, bo wystarczy że zarobią 10 groszy na przedmiocie i mają na czipsy. Nie obchodzi ich ZUS, podatek. Sprzedawca i tak wykazał się dobrą wolą informując Was o tym a nie podpieprzył bez ostrzeżenia. Wycofaj się po prostu i tyle. RE: Sprzedaż kluczy xbox - argos1420 - 13-01-2015 20:57 Jednak te maile wydają się być fałszywe bo nikt się w nim nie przedstawia. Jeśli miałaby być to firma to chyba ich mail nie nazywałby się '[email protected]'. Jest podejrzany jak i imie oraz nazwisko, które brzmi 'Niemiec Płakał' firmy raczej nie posiadają takich maili. RE: Sprzedaż kluczy xbox - daniel42na - 13-01-2015 21:00 Tylko, że to nic nie zmienia. Jak ktoś Ci tak "grozi" to znaczy że mu przeszkadzasz i te "groźby" są realne. Nikt raczej nie będzie wysyłał takich informacji ze swojego własnego maila sygnując się nazwiskiem i nazwą firmy, bo przecież dużo osób chciało by się potem zemścić. RE: Sprzedaż kluczy xbox - argos1420 - 13-01-2015 21:09 Chciałbym się jeszcze dowiedzieć co zrobił GG205. RE: Sprzedaż kluczy xbox - domin_dz - 13-01-2015 22:49 To już wiem dlaczego ostatnio zniknęły tanie gry na XONE/PS4, a szkoda bo były na prawdę tanie. Jak masz na tym dobry zysk to załóż DG i napisz im, żeby cmoknęli cię w pompkę. Możesz też założyć konto allegro na słupa/pustostan i korzystać z pre-paidówek BZ WBK. Z tego co czytam i słucham to US bardzo poważnie podchodzi do donosów. RE: Sprzedaż kluczy xbox - GGG205 - 13-01-2015 23:11 Napisałem do allegro. Nie mogą podjąć żadnych działań ponieważ osoba, o tym e-mailu nie ma konta na allegro. Nawet nie zamierzam prosić o dane, bo ich nie dostanę. Zamierzam założyć nowe konto, które będzie czyste: będę odprowadzał podatki i stosował się do wszelkich praw. To, że próbują wyeliminować użytkowników bez DG nie zmieni faktu, że osoby, które myślą wrócą. RE: Sprzedaż kluczy xbox - unname - 14-01-2015 12:25 A jeśli ja mam zamiar jednorazowo sprzedać kilkanaście szt to mają podstawy do tego żeby się mnie czepić? RE: Sprzedaż kluczy xbox - argos1420 - 14-01-2015 12:30 Podobno do 3000zł miesięcznie można sprzedawać. Użytkownik z którym pisałem, napisał mi, że już chyba z 5 takich maili dostał i nic. |