Zbieramy konta Youtube. (Piramida) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zbieramy konta Youtube. (Piramida) (/Temat-Zbieramy-konta-Youtube-Piramida-10544) |
Zbieramy konta Youtube. (Piramida) - Polak123 - 19-07-2010 21:06 Witam w związku że wielu osobom tak jak mi nie chce się robić nowych kont na YT to postanowiłem zrobić ten temat. Konta jak każdy zainteresowany Sharecash potrzebne są do dodawania komentarzy i podnoszenia pozycji naszego filmu na YouTube dzięki któremu zarabiamy kasę na ShareCash. Jeśli ktoś nie wie jak zarobić na tym sposobie i nie ma jeszcze konta na sharecash proszę napisać na gg 1405518 lub PW a pomogę. A wiec zaczynamy zbiórkę: Każdy chętny musi dodać po 3 konta i 3 komentarze. Przed napisaniem posta wyslij mi PW z passami do kont, gdy uzbieramy 30 kont wysyłam je wszystkim tym co wysłali mi 3 konta na PW. Treść Wiadomości ( PW ) : Cytat:Tytuł wiadomości : Zbiórka YT A wiec zaczynamy RE: Zbieramy konta Youtube. (Piramida) - Zampal - 19-07-2010 21:20 Nie ufać mu szkoda kont na youtube RE: Zbieramy konta Youtube. (Piramida) - Polak123 - 19-07-2010 21:29 Heh jezeli tak mówisz to powiedz czemu mają mi nie ufać ?? |