Szukam dobrego mentora, mam doświadczenie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam dobrego mentora, mam doświadczenie (/Temat-Szukam-dobrego-mentora-mam-doswiadczenie-105403) |
Szukam dobrego mentora, mam doświadczenie - addamek - 04-01-2015 18:08 Witam serdecznie. Poszukuję dobrego i sumiennego mentora na stałą i poważną współpracę z obustronnymi korzyściami. W poprzednim miesiącu udało mi się samemu zarobić 1100zł na fanpagach na facebooku pracując stosunkowo mało i głównie w weekendy więc byłbym w stanie osiągnąć większy obrót. Jednakże tworzenie nowych fanpagów idzie mi obecnie gorzej, może facebook maczał znowu palce w zasięgach postów. Jestem osobą uczciwą, pracowitą, sprytną i chętnie podejmuję nowe wyzwania, z przyjemnością poznam nowe metody zarabiania na tym serwisie i starannie będę wykonywał polecenia. Adam RE: Szukam dobrego mentora, mam doświadczenie - mikiniki - 04-01-2015 18:12 Nie potrzebujesz mentora, aby powielić zarobioną kwotę. Masz na forum x porządnych poradników. Szukam dobrego mentora, mam doświadczenie - surfer0700 - 05-01-2015 11:47 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |