Dziennik Lunatyka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Lunatyka (/Temat-Dziennik-Lunatyka-105378) |
Dziennik Lunatyka - loonatyk1 - 04-01-2015 12:03 Witam wszystkich w moim pierwszym dzienniku. Tworzę go z nadzieją, że będzie dla mnie motywacją do dalszej pracy. Będe w nim pisał, co zrobiłem danego dnia i jak bardzo zbliżyłem się do wyznaczonego celu dzięki temu. Również liczę na waszą pomoc, jako, że są tu bardziej doświadczone osoby.
Moja przygoda z zarabianiem zaczęła się na Instanterze, niestety wyszło to dość kiepsko. Ostatnio w moje rece wpadła Eforsa na której zarobiłem nie całe 1.000 zł. Niestety nie posiadam żadnej niszy, konta z grupami czy fanpage więc moje zarobki opierają się na spamie. Podczas prowadzena dziennika chciałbym się skupić na sub-sms, ale kto wie co czas przyniesie ...
Screen swoich dokonań i to co danego dnia zrobiłem będę wrzucał dnia następnego aby nie ominąć żadnego leada. Cele : - 1000 zł w styczniu - rozwinięcie kilku konkretnych fp - posiadanie kilku/kilkunastu kont na facebooku - w miare możliwości ustabilizowanie swoich zarobków Z czym zaczynam: - "martwy" fanpage 11k like - fanpage 3,5k like, lecz od kilku dni like stoją w miejscu - kilanaście starterów - trochę "drobnych" na kupno np. kont z grupami na fb Kilka pytań : 1) Jak odratować martwy fanpage ? 2) Jakiej treści fanpage najszybciej zyskują na fanach ? 3) Jakie serwisy sub-sms poza Eforsą polecacie ? RE: Dziennik Lunatyka - Tropek - 04-01-2015 12:32 Powodzenia 2) erotyka, zdjecia z kwejka demotywatorow, beka z... musisz sam znalezc dobra tematyke i odpowiednio ja zmonetyzowac przez fp 3) popularny ostatnio stal sie leadmore, ja sam zas probuje zaczac na freebizie RE: Dziennik Lunatyka - ZabaGamer - 04-01-2015 17:43 Co do martwych FP do wymiana S4S ze stronkami o podobnej tematyce i oczywiście dodanie kilku wartościowych wpisów , żeby ludzie mieli co przeglądać na Twojej stronce RE: Dziennik Lunatyka - loonatyk1 - 05-01-2015 10:27 Dzień pierwszy : Gdzie mogę kupić konta fb z grupami ? Co zrobiłem : - jak narazie daremna próba ratowania fanpage ( średni zasięg postów to 200 ) - stworzyłem nowy fanpage, troche go zareklamowałem, teraz pora na wykupienie reklamy - lekki spam na fanpage'ach, wkońcu coś trzeba zarobić Zarobiłem : 37,50 zł na Eforsie Cel : 37,5 zł / 1000 zł - niejest tak źle RE: Dziennik Lunatyka - loonatyk1 - 06-01-2015 10:23 Dzień drugi : Niestety nie miałem czasu i dzisiaj poza spamem nic nie zrobiłem ;/ Zarobiłem: 82,50 zł Cel : 120 / 1000 zł RE: Dziennik Lunatyka - loonatyk1 - 07-01-2015 14:41 Dzień trzeci: Brak internetu ... Zarobiłem: 7,50 zł Cel : 127,50 / 1000 zł Dziennik Lunatyka - Majka - 11-01-2016 21:01 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |