Problem ze zmianą hasła - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Problem ze zmianą hasła (/Temat-Problem-ze-zmiana-hasla-105349) |
Problem ze zmianą hasła - PanBogdan - 04-01-2015 00:34 Cześć! Mam problem ze zmianą hasła na forum. Otóż próbowałem się zalogować na laptopie na moje konto, niestety zapomniałem hasła. Skorzystałem z formularza resetującego hasło. Na emaila dostałem nowe hasło. Niestety kiedy próbuje się zalogować otrzymuje komunikat: "Wprowadzono nieprawidłowy login i/lub hasło.". (taaak, wiem.. hasło, hasło, hasło..) Resetowałem hasło 5 razy - próbowałem kopiować, przepisywać - bezskutecznie. Piszę tutaj jedynie dlatego, że na komputerze stacjonarnym jeszcze nie wygasła sesja. Pozdrawiam i proszę o pomoc! RE: Problem ze zmianą hasła - Admin - 04-01-2015 10:53 Bo pewnie wpisujesz klucz aktywacyjny zamiast faktycznego hasła. RE: Problem ze zmianą hasła - PanBogdan - 06-01-2015 00:32 Da rade podglądnąć na jaki email mam zarejestrowane konto? RE: Problem ze zmianą hasła - Admin - 06-01-2015 09:37 pisz na pw w takich sprawach. |