[EKIPA LFE] Wywiad nr.3 *Yanke$* - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +---- Dział: Wywiady (/Forum-Wywiady-133) +---- Wątek: [EKIPA LFE] Wywiad nr.3 *Yanke$* (/Temat-EKIPA-LFE-Wywiad-nr-3-Yanke-10532) Strony: 1 2 |
[EKIPA LFE] Wywiad nr.3 *Yanke$* - Lubelak - 19-07-2010 16:17 Wywiad Forumowy nr.3 Występują Lubelak i Yanke$ Lubelak Witam w wywiadzie Yanke$ , Lubelak Skąd jesteś? Yanke$ Z mazowsza Lubelak Jak wpadłeś na nasze forum Yanke$ Nasze forum znalazłem przez wujka google Poprostu 'googlując' frazę lockerz wyskoczyło, spodobało mi się i tak jestem Lubelak Dlaczego akurat nasze? Yanke$ Chyba dzięki niesamowitej atmosferze i ludziom przede wszystkim Lubelak Zgarnąłeś coś na lockerz? Yanke$ Tak, jakieś spodenki na ostatnim generalu Lubelak Czy bierzesz udział w innych serwisach ? Yanke$ Korzystam tylko z neobuxa, nie używam innych serwisów typu thisbox czy takeagift. Zarejestrowałem się co prawda na takeprizes.pl ale zobaczymy, czy projekt wypali Lubelak Jak ci to idzie? Yanke$ Dobrze, chociaż zarabia się wolniutko Ale jak na cztery kliki w reklamę to i tak dobre zarobki aktualnie zbieram referale Lubelak Jak oceniasz pracę moderatorów /tutorów naszego forum? Yanke$ Uważam, że dobrze wypełniają swoje zadania Tutorzy szczególnie (śmiech) Lubelak Co chciałbyś zmienić na forum? Yanke$ Myślę ,że nic Lubelak Jaki typ muzyki słuchasz? Yanke$ Jakiej słucham muzyki ? Hm.. różnie, zależy, jaka mi wpadnie w ucho Głównie jakieś nowości rynkowe. Lubelak Jakie typy filmów lubisz? Yanke$ Chyba przede wszystkim kryminalne, chociaż lubię też przygodowe i ostatnio zaczęły mnie ciekawić horrory Lubelak Jakie masz hobby? Yanke$ Kiedyś lubiłem penspinningować, chociaż aktualnie tego nie robię - znowu rzuciłem penspinngowanie ale to zajęcie ma to do siebie, że się je rzuca i się do niego wraca, więc myślę, że wkrótce znowu zacznę.. Lubię czytać książki, chociaż nie wiem, czy można to uznać za hobby ;P Lubelak Może jakieś Pozdrowienia? Yanke$ hm tak pozdrawiam całą ekipę forum i wszystkich userów ;] RE: Wywiad nr.2 *Yanke$* - Parada - 19-07-2010 16:21 Wywiad spox, ale mogłeś zrobić jakieś odstępy między dialogami, bo trochę to razi w oczy i trzeba na początku obczaić kto do kogo mówi, ale tak ogólnie jest git RE: Wywiad nr.2 *Yanke$* - Lubelak - 19-07-2010 16:22 już robię RE: Wywiad nr.3 *Yanke$* - Yanke$ - 20-07-2010 10:37 Wywiad wyszedł w porządku, tylko szkoda, że tak króciutko RE: Wywiad nr.3 *Yanke$* - Kicha - 20-07-2010 10:49 Widzę ze nabierasz rozpędu, i to jest dobry krok Tylko prosiłbym o obszerniejsze pytania jak i odpowiedzi!! My "lud" lubimy czytać dużo o was tych z góry! ^^ RE: Wywiad nr.3 *Yanke$* - Czarny767 - 20-07-2010 11:19 (20-07-2010 10:49)Kicha napisał(a): Widzę ze nabierasz rozpędu, i to jest dobry krokDokładnie Też lubię się dowiadywać ciekawych,i nowych rzeczy o "Moderatorach,Tutorach ,a nawet Userach. Następnym razem Lubelak,rozwiń trochę wywiad. RE: Wywiad nr.3 *Yanke$* - Yanke$ - 20-07-2010 12:16 Dokładnie to samo powiedziałem, zdziwiony byłem, że wywiad był taki krótki, a i pytania prawie takie same RE: Wywiad nr.3 *Yanke$* - Lubelak - 20-07-2010 12:39 masz pomysły na pytania ? zapodaj RE: Wywiad nr.3 *Yanke$* - Yanke$ - 20-07-2010 12:46 Czym się interesujesz, jak ci idzie z nauką, znasz jakieś języki, plany na wakacje, twój sposób na upał/nudę, ulubiony napój/potrawa, itd pytań jest mnóstwo tylko trzeba trochę ruszyć głową i pomyśleć RE: Wywiad nr.3 *Yanke$* - Razer - 20-07-2010 13:57 Co lubisz robić w wolnych chwilach, co zamierzam robić w przyszłości, jaki masz pogląd na nowego prezydenta, co myślisz o lockerz ogólnie, co robisz oprócz moderowania forum Mnóstwo pytań można zadać.... |