CLIXSENSE - Najlepsza z Najlepszych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: CLIXSENSE - Najlepsza z Najlepszych (/Temat-CLIXSENSE-Najlepsza-z-Najlepszych-105308) |
CLIXSENSE - Najlepsza z Najlepszych - skruk1 - 03-01-2015 16:58 CLIXSENSE - Polecam ClixSense jest tak jak NeoBux Super Giganem internetowym. Bardzo lubianym w świecie internetowych zarobkowiczów. Wypłaca punktualnie i bezproblemowo. Nie ma żadnego ryzyka, bo nie trzeba nic inwestować. Z wymeldowaniem też nie ma problemu. Po 3 nieaktywnych miesiącach, kasują konto automatycznie. Dozwolone od lat 16. Online od 2007 Konto Premium na rok! - 17.00 $ Język - Angielski. Wypłata na zweryfikowany PayPal Polsko/języczne Forum. Jeśli nie zna się angielskiego, można sobie pomódz instalując Google Chrome,które tłumaczy automatycznie obce języki. Możliwości Zarabiania: - Wypełnianie zadań (Task) Za jedno 0.01-0.70$ - oferty (Offers) - Ankiety (w dziale Offers) - 5-20 min. 1= 0,85$ - 0,90$ - oraz klikanie w reklamy. (Ads) - Konto standardowe -Dziennie około 0.02-0.03$. - Zarabianie przez werbowanie poleconych (Referrals). - 8-poziomowa struktura poleconych! - ClixGrid - codziennie 30 szans na wygrane do 10$ (premium 60 szans). Aby nie wchodzić co chwilę na stronę i sprawdzac czy są reklamy do kliknięcia,można zainstalować sobie Toolbar z ClixSense. Informuje na bieżąco o nowych reklamach. Clixsense RE: CLIXSENSE - Najlepsza z Najlepszych - skruk1 - 03-01-2015 20:17 Witam wszystkich. Jak narazie udało mi sie zarobić na Clixsense 220 dolarow. Nie mała suma. Polecam wszystkim. RE: CLIXSENSE - Najlepsza z Najlepszych - skruk1 - 03-01-2015 21:32 Witam. Przepraszam że nie dałem żadnego potwierdzenia wypłat,zarobków. Moje pierwsze 220 dolarów. Oto one: Potwierdzenie. RE: CLIXSENSE - Najlepsza z Najlepszych - Adriano42 - 03-01-2015 22:21 Dobre jest jedno...Minimum to 16 lat i można działać w serwisie, ok. Ale żeby wypłacić trzeba mieć potwierdzony PayPal co mija się z celem bo i tak musi dana osoba mieć 18 lat RE: CLIXSENSE - Najlepsza z Najlepszych - skruk1 - 03-01-2015 22:24 Powiem szczerze że nie myślałem pod tym kontem. Ale ten co ma PayPala może zarobić niezłą sume. Poprawiłem. A tą kwotę zbierałem około 2 miesiecy. Teraz mam np. 50 dollarów które zbierałem 1 tydzień. Staram sie skupic na 1,2 stronach do zarabiania. RE: CLIXSENSE - Najlepsza z Najlepszych - Adriano42 - 03-01-2015 22:28 Nie wiedziałeś, że PayPal od 18 lat? Ps. Nie pisz posta pod postem, użyj opcji edytuj. Ile czasu zbierałeś tą kwotę? CLIXSENSE - Najlepsza z Najlepszych - Klin - 04-01-2015 02:02 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |