Paysafecard generator. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Paysafecard generator. (/Temat-Paysafecard-generator-105214) |
Paysafecard generator. - Hyhy - 02-01-2015 15:34 Witam all, hyhy. Kumple wysłali mi pewien generator paysafecard tzn: Strona. Mówią, że działa . Ja nigdy nie wierzyłem w takie programiki - różne wirusy itd. Ale co mnie zdziwiło na tej stronie to: komentarz się wyświetlił. Na większości tego typu stron wyświetla się komunikat "komentarz zostanie dodany za 24H" a nigdy się nie doda I jeszcze dziwna rzecz - nie ma żadnej ankiety przy pobieraniu, ja osobiście nie w tej chwili tego nie ściągnę bo jakoś w to nie wierzę, ale jak ktoś jest naiwny w pozytywnym tego słowa znaczeniu to może sprawdzić. Czekam na sprawdzenie przez Was owego generatora. Paysafecard generator. - Coristo - 02-01-2015 15:38 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |