Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Konto GagaBux [241,41$] - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Konto GagaBux [241,41$] (/Temat-Konto-GagaBux-241-41-10513)

Konto GagaBux [241,41$] - Fractal - 19-07-2010 09:26

Witam. Piszę z ofertą sprzedaży konta na GagaBux.com, jednak zanim podam szczegóły infromacja dla wielu użytkowników tego forum:

GagaBux wypłaca, ale tylko użytkownikom, którzy mają lepsze konto (Silver, a zwłaszcza Golden i Diamond) i zapewne dlatego jest przez większość strona określana jako scam - jeśli nie jesteś zainteresowany ofertą to się w tym temacie nie wypowiadaj!

- na koncie jest w sumie 241,41$ (w tym 40,41$ zlecone do wypłaty), co daje ponad 762 zł.
- żadnego fejka - wszystko zdobyte legalnie

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to proszę na PW o propozycje ceny - nie będzie to dużo, ponieważ nie mam czasu już klikać a jeśli nikt się nie zgłosi to konto pozostanie u mnie. Jeśli wszystko pójdzie ok to Ty będziesz cieszyć się z grubej kasy a ja będę pluł sobie w brodę.

Jeszcze raz proszę o zastosowanie się do tekstu pogrubionego powyżej.

RE: Konto GagaBux [241,41$] - Daminn - 19-07-2010 23:10

Legalnie czyli oszukanie kilkunastu użytkowników wypłatami za klikanie.

RE: Konto GagaBux [241,41$] - Fractal - 20-07-2010 08:43

Jesteś naprawdę totalnym idiotą czy tylko udajesz?

Konto GagaBux [241,41$] - Roben - 30-07-2012 11:18

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.