Co myślicie o Auron Sub? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Co myślicie o Auron Sub? (/Temat-Co-myslicie-o-Auron-Sub-105087) |
Co myślicie o Auron Sub? - BobBudowniczy64 - 01-01-2015 02:30 Jak w temacie, co myślicie o Auron Sub? Aktualnie siedzę na firesub.pl, ale z tego co zauważyłem na auron mają wyższą stawkę. Dowiedziałem się o nich z reklamy i się zastanawiam czy się nie przesiąść. Bardzo proszęo wypowiedzenie się jakiegoś znawcy pozdrawiam RE: Co myślicie o Auron Sub? - patulsky1337 - 01-01-2015 05:57 Ja siedzę na Leadmore... Dostałem pw od areuonsub i bardzo mnie zaciekawił ich system wypłat... do 15 minut na koncie i to bez ograniczeń? Czy to jest możliwe? Ale troszkę ta stawka mnie odrzuciła... 4,00 zł? Przy większej ilości leadów czuć różnicę... Przy 50 leadach zarobimy 25 zł mniej niż na leadmore a to zawsze coś ;/ A jak tak brać uwagę najlepszych na naszym forum co robią po 500 leadów ( stracą 250 zł) albo po 1000 ( stracą 500 zł)? No ale zawsze są te podwyżki Może uda się jakoś z nimi dogadać. RE: Co myślicie o Auron Sub? - Voldir - 01-01-2015 11:38 Ktoś kto zarabia po te 500 leadów jak Ty mówisz to nie bawi się w codzienne wypłaty. Ci najwięksi wypłacają raz czy 2 razy w miesiącu. Taki system wypłat bez ograniczeń jest właśnie dla osób co ciułają po 20 zł dziennie, żeby wypłacali co 2-3 dni RE: Co myślicie o Auron Sub? - BobBudowniczy64 - 01-01-2015 13:34 A co sądzicie o freebiz? Ogólnie jaka Waszym zdaniem jest najlepsza strona pod subskrypcję SMS? Na firesub jest bardzo niska stawka 3,50 ;/ RE: Co myślicie o Auron Sub? - osinex - 01-01-2015 13:57 eforsa tnie i padaja serwery przy duzych akcjach ale maja najwieksza stawke 7,50 + odnowienia (juz tam nie dzialam a wpada co tydzien 15zł z odnowien ) freebiz ma dobra konwersje nie masz wrazenia ze cie ktoś robi w ch. maja stawki do 6zł wiec git leadmore to taki lepszy freebiz na firesubie masz super statystyki i konwersje tylko niskie stawki Ogólnie to moje zdanie nie chce tu dymic (ze forsa tnie leady ze cos tam ze costam) Jest jeszcze mylead,auronsub ale z nich nie korzystalem RE: Co myślicie o Auron Sub? - broofie - 01-01-2015 14:42 @[osinex] Sam sie tniesz. Daj konkretne dowody a nie oczerniasz bezpodstawnie jeden z najlepszych serwisow sub sms. A watek powinien zostac dawno zamkniety, bo jest juz temat o AureonSub. RE: Co myślicie o Auron Sub? - BobBudowniczy64 - 01-01-2015 15:08 (01-01-2015 14:42)broofie napisał(a): @[osinex] Sam sie tniesz. Daj konkretne dowody a nie oczerniasz bezpodstawnie jeden z najlepszych serwisow sub sms. Opcją szukaj nic nie znalazłem. Osinex dzięki za odpowiedź. Co myślicie o Auron Sub? - surfer0700 - 02-01-2015 11:11 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |