No to seteczka .... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: No to seteczka .... (/Temat-No-to-seteczka-105065) |
No to seteczka .... - Reszka - 31-12-2014 19:01 ...na nowy i za stary rok Zarabiam.com wszystkiego dobrego i dużych zarobków w 2015 roku życzę a sobie jeszcze większych Cytat:Pisanie jest desperacką próbą wydarcia z samotności odrobiny godności i trochę pieniędzy. Cytat:Pieniądze mają czarodziejską moc: z nimi nikt nie jest samotny. Cytat:I znów człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by zaimponwać ludziom, których nie lubi. Cytat:Pieniądzom trzeba rozkazywać, a nie służyć im. Cytat:Innych nie sądzę, sam też lecę na pieniądze. Cytat:Jeśli nie chcesz mojej zguby, daj mi banknot, ale gruby. Cytat:To prawda, że pieniądze nie dają szczęścia, ale za to pomagają w nieszczęśćiu. Cytat:Ci, którzy sądzą, że pieniądz wszystko może, są zdolni wszystko zrobić, by go mieć. Cytat:.pieniądz rządzi światem, tak biednymi, którym go brak, jak i bogatymi, którzy są jego niewolnikami. Cytat:Pieniądz jest jak każdy inny wirus: przeżarłszy duszę, w której zagościł, odchodzi w poszukiwaniu świeżej krwi. Cytat:Największym marzeniem mężczyzny jest umieć utrzymać kobietę za jej własne pieniądze Cytat:Jeśli chcesz się przekonać, ile są warte pieniądze, to spróbuj je od kogoś pożyczyć. Cytat:Dziwne jest, jak wszyscy ukrywamy, że jednym z głównych motorów naszego życia są pieniądze. Cytat:Jeśli tak ciężko pracujemy, by zarobić pieniądze, dlaczego mielibyśmy jeszcze wysilać się, żeby je zaoszczędzić? Cytat:Chciałoby się być bogatym, aby już nie myśleć o pieniądzach, ale większość bogatych i tak nie myśli o niczym innym. Cytat:Jeśli możesz policzyć, ile masz pieniędzy, nie jesteś bogaty. Cytat:Pieniądze często kosztują zbyt wiele. RE: No to seteczka .... - marcel_kk - 31-12-2014 19:36 Jak seteczka to i laseczka... RE: No to seteczka .... - wiezaawieza - 01-01-2015 14:19 Czy dzisiaj Admin nie ma urodzin? Wszystkiego naj RE: No to seteczka .... - Max998 - 01-01-2015 20:30 A ja bez zdjęcia.. WSZYSTKIEGO DOBREGO! RE: No to seteczka .... - Noozer - 01-01-2015 21:34 |