Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
No to seteczka .... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: No to seteczka .... (/Temat-No-to-seteczka-105065)

No to seteczka .... - Reszka - 31-12-2014 19:01

...na nowy i za stary rok impreza
Zarabiam.com wszystkiego dobrego i dużych zarobków w 2015 roku życzę a sobie jeszcze większych Big Grin

Cytat:Pi­sanie jest des­pe­racką próbą wy­dar­cia z sa­mot­ności od­ro­biny god­ności i trochę pieniędzy.
Cytat:Pieniądze mają cza­rodziej­ską moc: z ni­mi nikt nie jest samotny.
Cytat:I znów człowiek wy­daje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie pot­rze­buje, by zaim­ponwać ludziom, których nie lubi.
Cytat:Pieniądzom trze­ba roz­ka­zywać, a nie służyć im.
Cytat:In­nych nie sądzę, sam też lecę na pieniądze.
Cytat:Jeśli nie chcesz mo­jej zgu­by, daj mi ban­knot, ale gruby.
Cytat:To praw­da, że pieniądze nie dają szczęścia, ale za to po­magają w nieszczęśćiu.
Cytat:Ci, którzy sądzą, że pieniądz wszys­tko może, są zdol­ni wszys­tko zro­bić, by go mieć.
Cytat:.pieniądz rządzi światem, tak bied­ny­mi, którym go brak, jak i bo­gaty­mi, którzy są je­go niewolnikami.
Cytat:Pieniądz jest jak każdy in­ny wi­rus: przeżarłszy duszę, w której za­gościł, od­chodzi w poszu­kiwa­niu świeżej krwi.
Cytat:Naj­większym marze­niem mężczyz­ny jest umieć ut­rzy­mać ko­bietę za jej włas­ne pieniądze
Cytat:Jeśli chcesz się prze­konać, ile są war­te pieniądze, to spróbuj je od ko­goś pożyczyć.
Cytat:Dziw­ne jest, jak wszys­cy uk­ry­wamy, że jed­nym z głównych mo­torów nasze­go życia są pieniądze.
Cytat:Jeśli tak ciężko pra­cuje­my, by za­robić pieniądze, dlacze­go mieli­byśmy jeszcze wy­silać się, żeby je zaoszczędzić?
Cytat:Chciałoby się być bo­gatym, aby już nie myśleć o pieniądzach, ale większość bo­gatych i tak nie myśli o niczym innym.
Cytat:Jeśli możesz po­liczyć, ile masz pieniędzy, nie jes­teś bogaty.

Cytat:Pieniądze często kosztują zbyt wiele.

RE: No to seteczka .... - marcel_kk - 31-12-2014 19:36

Jak seteczka to i laseczka...

[Obrazek: xlavd3.jpg]

RE: No to seteczka .... - wiezaawieza - 01-01-2015 14:19

Czy dzisiaj Admin nie ma urodzin?

Wszystkiego naj Wink

RE: No to seteczka .... - Max998 - 01-01-2015 20:30

A ja bez zdjęcia..

WSZYSTKIEGO DOBREGO! Smile

RE: No to seteczka .... - Noozer - 01-01-2015 21:34

[Obrazek: kartki-nowy-rok-kartka-nowy-rok-2015-474.gif]