Zablokowany fanpage erotyczny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Zablokowany fanpage erotyczny (/Temat-Zablokowany-fanpage-erotyczny-105032) |
Zablokowany fanpage erotyczny - ciaciek1991 - 31-12-2014 11:40 Witam , dzis loguje sie na fanpage erotyczny a tu pyk wyskakuje jakies tam moje zdjecie ze dodalem iz cos tam nie spelnia wymagań , dalem ok i teraz jest info: Cytat:Sprawdź zawartość swojej strony I teraz mam wybrac tak czy nie... Która opcja bedzie lepsza ? RE: Zablokowany fanpage erotyczny - piotrekprorok - 31-12-2014 11:44 jak anulujesz publikację to nikt nie zobaczy Twojej strony. Tak jakby w ogóle nie istniała. RE: Zablokowany fanpage erotyczny - ciaciek1991 - 31-12-2014 11:45 Dlatego pytam co wybrac i kto to miał, anulować publikacje sprawdzić strone i odblokują czy nie anulować publikacji tylko czy wtedy mi go od razu nie zablokują. |