![]() |
Zabezpieczenie fanpage - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Zabezpieczenie fanpage (/Temat-Zabezpieczenie-fanpage-104987) |
Zabezpieczenie fanpage - ciaciek1991 - 30-12-2014 18:29 Witam a wiec ostatnio na fake koncie na ktorym mam fanpage wyskoczyła weryfikacja zdjeciowa, ledwo co to odzyskalem ![]() ![]() Czy jesli nie bede dodawał grup i znajomych to tez wyskoczy weryfikacja? RE: Zabezpieczenie fanpage - Szaman1644 - 30-12-2014 20:12 Może po prostu daj admina również na swoje prawdziwe konto. Nikt o tym nie będzie wiedział dopóki nie będziesz postował na FP, więc jaki problem, a przed sprzedażą usuniesz swoje konto i po sprawie. W tym przypadku FP bezpieczny będzie na 100% ![]() RE: Zabezpieczenie fanpage - Kapsell - 30-12-2014 20:35 Jeżeli będą mieli zablokować jakieś konta to na pewno nie twojego brata... jeżeli używa facebooka normalnie, czyli nie spamuje itd. to są znikome szanse że zablokują jego konto ![]() RE: Zabezpieczenie fanpage - ciaciek1991 - 31-12-2014 00:57 Ja nie wiem co tak sie uwzięli na moje konto ![]() |