Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Umieszczenie banneru - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358)
+--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360)
+--- Wątek: Umieszczenie banneru (/Temat-Umieszczenie-banneru-104977)

Umieszczenie banneru - MrGabor - 30-12-2014 15:26

Chciałbym na wordpressie umieścić banner z programu parnterskiego comperialead.

Oto on :
<script type="text/javascript" src="//www.comperialead.pl/getbanner.php?b=e46d9f2d72a6edb594&c=js&p=11686&ref=X5Jn"></script>

niestety,gdy wklejam go w widżet "TEKST",zanim kliknę ZAPISZ,ten kod mi znika-jakby wordpress blokował takie bannery-o co w tym chodzi ?

RE: Umieszczenie banneru - piotrekprorok - 30-12-2014 15:29

Nie wiem czemu tak masz, może wina motywu. Sprawdzałem przed sekundą i normalnie w widgecie tekst lata ten banner (mam motyw Ribbon z MyThemeShop)

[Obrazek: kmXeBIn.png]

Sprawdzałeś inny Theme?

RE: Umieszczenie banneru - MrGabor - 30-12-2014 17:21

czy to może być spowodowane tym,że korzystam z darmowej wersji wordpress? z domeną wordpress.com ?

Dostałem odpowiedź od serwisu partnerskiego iż muszę wpisać klucz API we wtyczkach wordpressa czego po prostu nie ma :<

RE: Umieszczenie banneru - Klin - 31-12-2014 02:33

Sprawa rozwiazana

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.