![]() |
Dziennik Pracy - PPD - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy - PPD (/Temat-Dziennik-Pracy-PPD-104942) |
Dziennik Pracy - PPD - Lavilare - 30-12-2014 00:28 Postanawiam rozpocząć swoją przygodę z Pay Per Download. Mam zamiar zarabiać na wszystkich możliwych serwisach, chociaż narazie konta założyłem na rapidgator, fileshark oraz rapidu i przez jakiś czas tam będę uploadował.
Dziennik stworzony w celach motywacyjnych, może kiedyś zamieni się w coś czym będę mógł się chwalić (mam nadzieję) ![]() Rozpoczynam swoją pracę, pliki się uploadują. Dodam post wieczorem ze statystykami: ilość wstawek + ewentualnie zarobione pierwsze grosze ![]() Postępy będą aktualizowane codziennie. RE: Dziennik Pracy - PPD - Voldir - 30-12-2014 00:29 Miło widzieć kogoś kto działa na PPD jeszcze ![]() Powodzenia ![]() RE: Dziennik Pracy - PPD - Lavilare - 30-12-2014 00:34 Dziękuję ![]() Myślę, że z odpowiednim zaangażowaniem można jeszcze coś zdziałać w PPD. Mam nadzieję, że mi go nie zabraknie ![]() RE: Dziennik Pracy - PPD - mucios - 30-12-2014 00:54 Nie wiem czy Rapidgator jeszcze płaci, bo ogólnie zniknęły linki do nich z DW, wiec zweryfikuj informację. Z ciekawości gdzie masz wykupionego shella, bo może bym podziałał trochę jak za starych dobrych czasów, a i do PPA mi jest potrzebny ![]() Powodzenia życzę i wybicia się mimo ogromnej konkurencji ![]() Dziennik Pracy - PPD - Hybrid1990 - 28-11-2019 00:28 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |