![]() |
Najlepszy sprawdzony sposób na zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Najlepszy sprawdzony sposób na zarobek (/Temat-Najlepszy-sprawdzony-sposob-na-zarobek-104914) |
Najlepszy sprawdzony sposób na zarobek - Damian_r_sl - 29-12-2014 19:46 Witam serdecznie, Szukam czegoś sprawdzonego i pewnego polegającego na zarabianiu w sieci! Mam stałą pracę na pełen etat więc z czasem różnie - czasem 30 min dziennie a czasem kilka godzin jestem w stanie poświęcić. Szukam czegoś w stylu czytania maili, pisania tekstów, poprawiania ich. Coś co przyniesie jakąś korzyść. Nie liczę, że zarobię jakieś kokosy ale nawet stówka czy parę stówek dodatkowego dochodu miesięcznie mnie urządza ![]() Liczę na waszą pomoc! Pozdrawiam Damian Ps kiedyś grywałem w gry.. w pół roku nawet 3 tys z przyjemności mogłem wyciągnąć ale teraz stanowisko kierownicze i narzeczona to czas sie czymś innym zająć hehe. Zbieram na auto a wiadomo jak to jest im więcej kasy tym lepiej ![]() ![]() RE: Najlepszy sprawdzony sposób na zarobek - Szrejter - 29-12-2014 20:00 Jesteś na forum o zarabianiu, więc weź rusz 4 litery i poświęć trochę czasu a znajdziesz to co szukasz ![]() Każdy świeżak idzie na łatwiznę, najlepiej założyć temat i czekać aż ktoś na tacy poda od A do Z... Takim zachowaniem tylko robisz więcej pracy dla moderatorów ![]() EDIT: Co do tematu bez inwestycji to chyba nadają się buxy /olol Tylko wtedy Twoje: "Nie liczę, że zarobię jakieś kokosy ale nawet stówka czy parę stówek dodatkowego dochodu miesięcznie mnie urządza " Zmienia się w parę groszy miesięcznie ![]() Bez inwestycji ciężko jest cokolwiek wyciągnąć - tak to każdy miałby już kasy ![]() Najlepszy sprawdzony sposób na zarobek - Klin - 29-12-2014 20:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |