![]() |
[Test-Poradnik]Który serwis sub sms wybrać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: [Test-Poradnik]Który serwis sub sms wybrać? (/Temat-Test-Poradnik-Ktory-serwis-sub-sms-wybrac-104906) |
[Test-Poradnik]Który serwis sub sms wybrać? - patulsky1337 - 29-12-2014 19:29 Ranking i wiarygodność serwisów oferujących zarabianie na programach partnerskich typu sub sms/sms premium- który wybrać, który ma największą skuteczność i na który warto zwrócić uwagę 1. Wstęp Cześć! Ja i mój kolega planowaliśmy założyć taki poradnik już wcześniej, ale testując serwisy PPI. Jednak zainteresowanie subami na forum jest znacznie większe, tak samo jak liczba serwisów, które wszelkimi promocjami, nowościami i programami chcą zdobyć jak najwięcej klientów. Test ten ma na celu pokazać wam, jaki serwis na prawdę okaże się godny uwagi, a który mówiąc po ludzku- po prostu ściemnia. 2. Trochę danych na początek: ***Nasz ekwipunek*** Telefony: 1.Nokia 130 Dual Sim 2. Sony Xperia L. Karty sim: 1. Play- stan konta 55 zł. 2. Plus- stan konta 55 zł. 3. T-mobile- stan konta 59 zł. Komputery: 1. Jeden komputer stacjonarny ( Windows 7 Ultimate, czysty Firefox). 2. Laptop ( Windows XP SP3, czysty Firefox). 3. Netbook ( Windows 8.1, czysty Google Chrome) ***Które serwisy bierzemy pod lupę?*** Treesub.pl- Program Test IQ Leadmore.pl- Program Test IQ Hotcash.pl- Program Fejs Podglądacz Firesub.pl- PlayWatch Zawsze wybieramy najmniejsze stawki, jeśli to możliwe, tak, żeby wszędzie starczyło pieniędzy na wysłanie sms i odpowiednią opłatę za pierwszą subskrypcję. ***Jak przeprowadzamy testy?*** Na każdym komputerze robimy po jednym teście z każdego serwisu. Po każdym leadzie ( lub nie- jeśli nie zaliczy) czyścimy przeglądarkę ze wszystkiego i przechodzimy do kolejnego programu. Jeśli wykonamy leady w wszystkich 4 serwisach- wsiadamy na następny komputer i powtarzamy. Czyli każdy serwis zostanie przetestowany 3 RAZY z 3 RÓŻNYCH KOMPUTERÓW z 3 RÓŻNYCH SIECI KOMÓRKOWYCH. 3. Zaczynamy! ***TREESUB.PL*** Na pierwszy ogień idzie nowy serwis, obecnie nie za bardzo doceniany i popularny ale stopniowo zdobywający użytkowników. Sam z niego korzystałem ale nie mam jakoś za bardzo dobrych wspomnień- przesiadłem się na leadmore.pl ponieważ mimo setek wyświetleń moich ofert nie otrzymałem od treesub ani jednego leada. Jak będzie przy teście? Sprawdziliśmy to i jesteśmy mile zaskoczeni! Play- Lead Zaliczony Plus- Lead Zaliczony T-Mobile- Lead Zaliczony Zaliczanie leadów: 3/3 Skuteczność: 100% Brawa dla treesub.pl. Nie doceniałem was. Prawdopodobnie to był mój błąd przy promowaniu... albo po prostu zrobiłem coś źle i leady nie były zaliczane. Serwis godny uwagi! ![]() ***LEADMORE.PL*** Według mnie to chyba lider na rynku sub-sms, aktualnie mój ulubiony serwis ponieważ zacząłem tutaj zarabiać w końcu pierwsze pieniądze. Serwis znany dla wszystkich korzystających w przeszłości z freebiz. Ciekawe programy, dobre stawki, podwyżki dla użytkowników- ale czy nie oszukuje na leadzie, może dwóch? Sprawdźmy. Play- Lead Zaliczony Plus- Lead Zaliczony T-Mobile- Lead Zaliczony Zaliczanie leadów: 3/3 Skuteczność: 100% Wnioski wyciągnijcie sami ![]() ***HOTCASH.PL*** Serwis dla mnie całkowicie nie znany- zarejestrowaliśmy się tutaj kilka dni temu i ogarneliśmy co i jak- nie za bardzo różni się od typowych serwisów tego pokroju. Programy dość ciekawe, tak samo jak stawki i jest dość popularny wśród użytkowników. Jak się ma zaliczanie leadów? Play- Lead Zaliczony Plus- Lead Zaliczony T-Mobile- Lead Niezaliczony Zaliczanie leadów: 2/3 Skuteczność: 66% Niestety, ostatni lead nie przeszedł. Nie wiem z jakiego powodu- nie posiadał żadnych aktywnych subskrypcji i wszystko było wykonane zgodnie z instrukcją. Na koncie było w momencie robienia leada troszkę ponad 30 zł. Może chwilowy błąd serwisu? Nie należy oceniać go źle, nawet najlepszym zdarzają się błędy ![]() ***FIRESUB.PL*** Jest to pierwszy serwis o jakim usłyszałem jeśli chodzi o programy partnerskie. Tutaj także posiadałem swoje pierwsze konto w tego typu stronach. Serwis jest ładny, przejrzysty, oferuje dużo programów i podobno dobrą pomoc techniczną ( tego nie sprawdzałem ale wielokrotnie obiło mi się to o uszy). Jak się mają zaliczenia leadów? Play- Lead Niezaliczony Plus- Lead Niezaliczony T-Mobile- Lead Niezaliczony Zaliczanie leadów: 0/0 Skuteczność: 0% Cóż... trochę nie miła niespodzianka... nie wiem jak to za bardzo wytłumaczyć. Wszystko było wykonane tak jak Bóg nakazał. Z telefonów zostały pobrane pieniądze. Co mogło pójść nie tak? Jedyne wytłumaczenie jest takie, że możliwe jest to, że leady są naliczanie z opóźnieniem- w razie czego będę edytować ten post- leady zostały wykonane dnia 29 grudnia przed godziną 17. Mam nadzieję, że z czasem to się zmieni. Stay tuned. 4. Trochę słów na koniec Jeśli poradnik podobał Ci się i chciałbyś w przyszłości obejrzeć inne tego typu ( np. PPI lub PPA) albo po prostu chcesz docenić to, że poświęciliśmy czas i pieniądze na jego powstanie- daj reputa i wyraź swoją opinię ![]() Dziękuje za lekturę i pozdrawiam. RE: [Test-Poradnik]Który serwis sub sms wybrać? - 4funsecond - 29-12-2014 19:40 No ciekawe co z tym firesubem ![]() ![]() RE: [Test-Poradnik]Który serwis sub sms wybrać? - AnnaKa - 29-12-2014 19:51 Czasem sa problemy z naliczaniem warto poczekac. Czemu zapomnieliscie albo nie wzieliscie pod lupe eforsy? @[Kiljan] Ty będziesz pewnie więcej wiedział także lepiej Ty napisz. Bo nie chcę napisać czegoś co będzie niezgodne z prawdą. RE: [Test-Poradnik]Który serwis sub sms wybrać? - broofie - 29-12-2014 20:00 Suuuuper, jakies zdjecia, dowody? Tekstu nie uwzgledniam. Zreszta to ma byc poradnik? Prosze cie. Tego nie mozna nazwac testem a co dopiero poradnikiem. Zreszta brakuje ponad 2 serwisow w tym lidera PP oferujacych Sub/P SMS, mowa o eforsie. Niech nikt nie sugeruje sie tym pseudo-testem, tylko sami sprawdzcie ktory serwis wam najlepiej odpowiada. Ah, i pokaz screeny ze swoich dzialan na treesubie, bo podobno masz "zle wspomnienia" (albo nisze...). RE: [Test-Poradnik]Który serwis sub sms wybrać? - Klin - 29-12-2014 20:03 Nie dziwi mnie że leadmore.pl przewodzi. Pan Arek wykonuje solidnie swoją robotę tak jak było przy freebiz'ie ![]() Ps. Tego tematu proszę nie brać na poważnie, "próba" badawcza była zbyt mała. Nie da się rzetelnie przetestować wysyłając tylko kilka smsów RE: [Test-Poradnik]Który serwis sub sms wybrać? - patulsky1337 - 29-12-2014 20:04 @broofie Nikt nie każe wierzyć. Do każdego serwisu jesteśmy nastawieni jednakowo i nie zależy nam na polepszaniu/pogorszeniu opinii. Może brakuje niektórych serwisów ale chcieliśmy się wyrobić finansowo. To ma pomóc w wyborze programu a nie zmuszać. Dziękuje za zrozumienie. @edit Dokładnie to co mówi klin- nie sugerować się tym zbytnio. Wszystko na prawdę może wyglądać inaczej a test ma podłoże podglądowe. RE: [Test-Poradnik]Który serwis sub sms wybrać? - broofie - 29-12-2014 20:10 Pomoc w wyborze programu(?) (chyba serwisu) stanowi inwidualna rejestracja, przetestowanie programu pod swoje potrzeby badz nisze i porownanie z innymi serwisami, a nie puste slowa uzytkownika "patulsky", ktory ma "zle wspomnienia", bo na 100uv nie chcial mu wejsc lead. Tak jak mowilem, kazdy powinien SAM sprawdzic jaki serwis mu odpowiada, a nie posilkowac sie jakimis pseudo-testami @offtopic@up każe* RE: [Test-Poradnik]Który serwis sub sms wybrać? - patulsky1337 - 29-12-2014 20:19 @broofie Ale czy ktoś to kogoś zmusza do czegoś? Nie to nie, nikt płakać nie będzie. Przestań traktować wszystko na poważnie i zacznij patrzeć na niektóre rzeczy z przymrużeniem oka. Chyba, że jesteś po trzydziestce- to zwracam honor. RE: [Test-Poradnik]Który serwis sub sms wybrać? - broofie - 29-12-2014 20:22 Ja nie czaje co ty do mnie piszesz... Albo ty nie rozumiesz co chcialem napisac. Nie chce mi sie drugi raz jednej osobie tlumaczyc. Piona RE: [Test-Poradnik]Który serwis sub sms wybrać? - patulsky1337 - 29-12-2014 20:30 No cześć. Do kiedyś tam. |