PRoblem z grupami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: PRoblem z grupami (/Temat-PRoblem-z-grupami-104842) |
PRoblem z grupami - asiorek - 29-12-2014 01:37 Siemka, utowrzyłem konto, dodałem do tego konta z 10 grup z konta matki i nie moge na na nich postować nic.. Na innych kontach tak nie miałem, jakieś rady, o co chodzi ? ;/ RE: PRoblem z grupami - Kickster - 29-12-2014 01:54 Pewnie masz blokade na pisanie na grupach. Kliknij w strzaleczke w prawym gornym rogu, wybierz Ustawienia a nastepnie w lewej kolumnie "Panel pomocy", tam bedziesz miec informacje czy masz zablokowana mozliwosc pisania na grupach. RE: PRoblem z grupami - asiorek - 29-12-2014 01:58 no własnie nie bo to jest świeże konto , nie pojawiło mi się nic. To nie jest moje 1 konto dobra wiem co było.. ZEby pisac na grupach trzeba miec potwierdzone konto emailem @[Klin] możesz zamknąc PRoblem z grupami - Klin - 29-12-2014 03:04 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |