![]() |
Jak dostawać lajki pod posty, komentarze i fanpage - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak dostawać lajki pod posty, komentarze i fanpage (/Temat-Jak-dostawac-lajki-pod-posty-komentarze-i-fanpage-104761) |
Jak dostawać lajki pod posty, komentarze i fanpage - Lion94 - 28-12-2014 08:21 Przedstawiam wam dzisiaj nową stronę, jest to perełka dosłownie, nosi nazwę MyLiker!
![]() Ponieważ, nie raz jest tak że strona LS która jest popularna, może czasami nie działać przydadzą nam się dwa źródła do pozyskiwania klientów (lajków). Jak dostać 250 like'ów? Z tego co pamiętam na takich stronach jest limit 12 minutowy. Polub profil FB MyLiker i napisz rekomendacje, propozycje: https://www.facebook.com/officialmyliker Funkcje serwisu oraz opis mały: - dodawanie lajków pod postami, zdjęciami, komentarzami, fanpage - dodawanie unikalnych komentarzy (autocomments) - najlepszy obok LeetShares marketing system - dodawanie autoshare (udostępnianie) - wyszukiwarka postów (content ID, post ID) Dodatkowe funkcjonalności serwisu to: - możliwość obserowania (auto-follow) - page liker - dostajesz fanów pod FP - auto share - udostępnianie na tablicy, działa! - unikalne komentarze - działają pod swoimi postami! Plusy: - możliwość otrzymania unikalnych komentów, a nie spamu! - autoshare - przybywają udostępnienia - limit na 250 FP like+, przez co nie ma ograniczenia kont - można się reklamować swoimi postami na profilu MyLikera Changes (Zmiany) 28.12.2014r: - Nowy token wgrany HTC App i Spotify FAQ - Co zrobić, jak zdobyć lajki pod posty/zdjęcia, komentarze oraz fanów? 1. Wchodzimy na stronę: http://myliker.com i klikamy w Click Here, tak jak na obrazku. ![]() 2. Następnie szybkie skip ad - continue klikamy, przenosi nas do tokena. ![]() 3. Ustawiamy wszystko na Facebooku swoim: Facebook Follower (obserwowani) - według strony, pamiętajcie że posta lajkowanego ustawiacie na Publiczny. 4. Klikamy w buttonik First Allow HTC FB App i następnie zatwierdzamy że nadajemy prawa - zgadzamy się na uzywanie apki na fejsie, następnie skipad- klikamy w continue. Po poprawnym wypełnieniu wyswietli sie nam coś takiego: ![]() 5. Okej teraz, nadamy tokena, klikamy w Now get access tak jak na obrazku, potem klikamy w continue, czekamy na wygenerowanie tokena. ![]() 6. Token wygenerowany, kopiujemy z górnego paska adresu nasz szyfr i zapisujemy go w notatniku, zostawi sobie go - kopiujemy i wklejamy w to pole co na screenie oraz klikamy Login in Likeroo ![]() 7. Przepisujemy małą captche - szyfr liczb i klikamy Submit: ![]() 8. Przechodzimy do Myliker Auto Tools , następnie to co potrzebujemy to sobie klikamy i dostajemy lajki, komenty, itp. ![]() 9. Zalajkujcie główny Fanpage My Liker i piszcie sugestie od czasu do czasu ![]() To by było na tyle, daj mi "forumowe piwko" czyli reputa, za napisany temat i udzielenie pełnych wskazówek. Podziękowania za poradnik: http://goo.gl/raRyDU ► kliknij lubię to na Fejsie! ![]() Question&Answers: Blokada limitowa do odczekania : 12 minut Limit: 250 likes ![]() ► Token na autofollow jest generowany przez Blackberry. Zachęcam odrazu do wchodzenia do programu, ponieważ serwer nie jest przepełniony i będą co chwila nowe zmiany ![]() Niech nas będzie jak najwięcej. PS. Ponieważ nie mam czasu zbytnio i dużo na forum, jeżeli macie pytania to piszcie lepiej na PW, Gadu-Gadu lub Skype. AKTUALIZACJA: Zamiast używać MyLikera, użyj http://mg-likers.com/ - unikalny system, oczywiście nie będe tu nic podawał na tacy bo jest to rzeczywiście prościutkie i instrukcji nie trzeba pisać. Jest to mój własny poradnik, zastrzegam go sobie do kopiowania, wszystko sam pisałem i dokumentowałem, screeny również moje. Ze względu na inne projekty i brak czasu, temat już nie będzie dogłębnie aktualizowany, coś jest źle napisane? - wtedy zaktualizuje informacje. RE: Jak dostawać lajki pod posty, komentarze i fanpage? - hubcio0 - 28-12-2014 08:43 A komentarze też może lajkować? edit: da się, po kilku sekundach już 130 lików było RE: Jak dostawać lajki pod posty, komentarze i fanpage? - Tidus - 28-12-2014 09:42 (28-12-2014 08:43)hubcio0 napisał(a): A komentarze też może lajkować? Tak! ![]() RE: Jak dostawać lajki pod posty, komentarze i fanpage? - Lion94 - 28-12-2014 10:14 Oficjalnie sprawdzone: w grupach się nie da, ale swoje komentarze i znajomych na publicznym da się na pewno zalajkować, tzn. ja testowalem na swoim poście i działa ![]() Piszcie do Admina propozycję aby zrobić target płciowy i na możliwość wyboru kraju. RE: Jak dostawać lajki pod posty, komentarze i fanpage? - DaviD1997PL - 28-12-2014 10:15 Dzięki, przyda się ![]() RE: Jak dostawać lajki pod posty, komentarze i fanpage? - draksone - 28-12-2014 11:42 Coś nie moge znaleźć mojego komentarza,żeby go podlajkować... A stronka jest mega wk**wiająca ,non stop wylogowuje,skracacze gdzie tylko sie da... Btw.Nie napisałeś tego co najważniejsze,albo robie coś źle albo komentarze się nie wyświetlają na tej stronie RE: Jak dostawać lajki pod posty, komentarze i fanpage? - Flejva - 28-12-2014 14:34 Tak samo jak Draksone , wszedzie skracacze , wg mnie to jakas lipa. Kliknij tu zanim potwierdzisz , i kolejny skracacz... RE: Jak dostawać lajki pod posty, komentarze i fanpage? - Szrejter - 28-12-2014 14:42 Jak wyżej... Straciłem 15 min aż w końcu mnie wylogowało i nie miałem więcej sił na tą zabawę... Nie polecam! RE: Jak dostawać lajki pod posty, komentarze i fanpage? - Lion94 - 28-12-2014 16:30 Skracacz musi być dla otwierającego stronę (ownera), inaczej nie miałby z tego hajsu... co do tego @Szrejter przestudiuj jeszcze raz poradnik i zrób to od nowa jeżeli dajesz lajki pod komentarze to tylko pod swoje i ustaw na publiczne żeby było widać. Aha co i najważniejsze nie trzeba mieć 18-lat, to tylko takie zastrzeżenie w regulaminie. Jeżeli będziesz miał problem wszystko wytłumaczę na TeamViewerze i pomogę ![]() @draksone: pod content ID patrz, kliknij w Custom Comment Liker... wpisz normalne ID postu i wyszuka tobie w wyszukiwarce. AD1. zaktualizowany temat, wymagany jest nowy token, wygenerowany. RE: Jak dostawać lajki pod posty, komentarze i fanpage? - Voldir - 28-12-2014 19:13 Nazwa tematu jest nie odpowiednia do tego co tutaj piszesz. To raczej Ty masz sposób a nie pytasz jak to zrobić, więc po to ten znak zapytania? ![]() Metoda znana a strona jedna z wielu, która oferuje takiego typu usługi ![]() |