Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzęt działający 24/7. Jak wykorzystać? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Sprzęt działający 24/7. Jak wykorzystać? (/Temat-Sprzet-dzialajacy-24-7-Jak-wykorzystac-104748)

Sprzęt działający 24/7. Jak wykorzystać? - patulsky1337 - 28-12-2014 01:22

Witam. Jak wykorzystać sprzęt ( w celach zarobkowych oczywiście), który jest cały czas uruchomiony? Stoi na nim pewny serwerek i działa prawie 24/7 (system Linux Ubuntu). Dodam, że mam możliwość odpalenia na nim programów z Windowsa. Proszę tylko nic w stylu Autosurfy 0.0000001 grosza za godzinę Undecided

Za fajne, ciekawe pomysły, lub nawet próbę pomocy ( oczywiście inteligentną Big Grin) nagradzam reputami.

RE: Sprzęt działający 24/7. Jak wykorzystać? - AnnaKa - 28-12-2014 01:27

Wszystko zależy jaki sprzęt, możesz zakładać konta addmefast i odpalać nabijanie punktów po czym sprzedawać innym Smile

RE: Sprzęt działający 24/7. Jak wykorzystać? - Tidus - 28-12-2014 01:33

Możesz też zakupić boty do spamu. Z tego co się orientuję to bolo sprzedaje np. do aska, a on chyba omija kapcze i wykorzystać to do CPA.

RE: Sprzęt działający 24/7. Jak wykorzystać? - patulsky1337 - 28-12-2014 01:37

@AnnaKa

dzięki za propozycje ale to właśnie robię też na tym sprzęcie. Punktów nie sprzedaję ponieważ sam używam ich masę i czasem mi jeszcze brakuje Big Grin

@Tidus

hm... powiesz mi coś więcej o tym?

RE: Sprzęt działający 24/7. Jak wykorzystać? - Tidus - 28-12-2014 01:41

@[patulsky1337]

Znasz serwis ask.fm? Jeżeli nie, to przejrzyj sobie. Można wykorzystać na różne sposoby, np. spamując linkami CPA (jest cały dział o tym - zalecam przeczytać), SUB SMS albo cokolwiek. Można kupić bota od kogoś i tutaj polecany jest bot użytkownika @[bolo9797] i wykorzystać go w ten sposób. Oczywiście można też poszukać bota do innego serwisu i robić to samo.

RE: Sprzęt działający 24/7. Jak wykorzystać? - patulsky1337 - 28-12-2014 01:54

o Ask.fm wiem ale o tym całym CPA i botach do niego nie wiedziałem. Muszę przeczytać o tym więcej. A masz może link do tematu z tym botem? Big Grin Na pewno zainteresuje się twoim pomysłem.

Czekam jeszcze na inne propozycje Smile

RE: Sprzęt działający 24/7. Jak wykorzystać? - explrlz - 28-12-2014 10:37

Możesz nabijać hitleap lub otohits Wink traffic się zawsze przyda ;P

RE: Sprzęt działający 24/7. Jak wykorzystać? - Admin - 28-12-2014 13:33

opcja szukaj bylo wielokrotnie.

Sprzęt działający 24/7. Jak wykorzystać? - Admin - 28-12-2014 13:33

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.