Pozycjonowanie YT - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Pozycjonowanie YT (/Temat-Pozycjonowanie-YT-104713) |
Pozycjonowanie YT - morenox - 27-12-2014 17:06 Witam Chciałbym sie dowiedzieć tego jak pozycjonować filmiki na yt? Wiem ze nabijanie fałszywych viewsow i łapek z nieprawdziwych kont powoduje ze filmik leci w rankingu i wiem ze trzeba dopasować dobre tagi ;p Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś zechciał mi pomoc Najlepiej na priv RE: Pozycjonowanie YT - venzer - 27-12-2014 17:23 Tagi praktycznie teraz nie mają znaczenia (moim zdaniem). ciekawi mnie bardziej jaki wpływ ma "pingwin" na pozycjonowanie filmików na dzień dzisiejszy. RE: Pozycjonowanie YT - Klin - 27-12-2014 17:47 Tagi sa wazne, czasem mozesz sie wybic na samych tagach. Duza ilosc hr viewsow, like, dobry tytul, tagi + opis Ewentualnie blastowanie w GSA RE: Pozycjonowanie YT - Lion94 - 28-12-2014 03:39 Aby się wybić na Youtube i dobrze pozycjonować musisz dołączać do grup FB dla youtuberów i tym sposobem będziesz miał dużo HR viewsów, musisz także dbać o konto google+ i dodawać dużo plusów. Dla optymalizacji warto zastosować tagi. |