![]() |
PPI by entreri1pl - Dzennik pracy. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: PPI by entreri1pl - Dzennik pracy. (/Temat-PPI-by-entreri1pl-Dzennik-pracy-104702) |
PPI by entreri1pl - Dzennik pracy. - entreri1pl - 27-12-2014 15:01 Może rozpocznę od krótkiej przemowy ![]() Zarabianie rozpoczynałem od PPA jednak zbyt efektownie mi to nie wychodziło wiec się przerzuciłem na PPI gdzie efekty może nie kolosalne ale uchwyciłem od razu. Ogólnie jestem jeszcze początkującym w tej dziedzinie, co prawda poważna prace rozpocząłem w październiku, a na PPI (Per install Bucks) od 17 Listopada (przerzuciłem tylko linki z PPA) i od tamtego czasu nie miałem zbytnio czasu aby działać coś konkretnie. Ale cały czas mam stały przychód dzienny który się trzyma okolicy 2$+ z tych owych nisz. Tak to wygląda ostatnio u mnie: ![]() Z wiazku z tym że zbliża się nowy rok i wiadomo każdy ma tam swoje nowe postanowienia, moim postanowieniem będzie wzięcie się do poważnej pracy! Jako że marzenia mam wybujałe i wysokie - minimum 20$ dziennie ![]() ![]() ![]() Lecz na dobry początek nie bede przesadzał ![]() Mój cel: 5$+/dzień Dziennik ten ma być dla mnie małą mobilizacja co działania, będę go uzupełniał w miarę jakiś konkretnych poczynań z mojej strony. Oczywiście moje nisze będą się kręcić wokół hacków do gier i głównym miejscem promocji będzie Youtube. Wiec życzcie mi powodzenia ![]() Poza tym którzy zarabiają na PIB zapraszam do mojego tematu z arkuszem kalkulacyjnym z statystykami do tego serwisu. http://zarabiam.com/Temat-PIB-Statystyki-104042 RE: PPI by entreri1pl - Dzennik pracy. - 4Colors - 27-12-2014 15:03 Powodzenia! PPI by entreri1pl - Dzennik pracy. - mucios - 27-12-2014 15:09 Powodzenia ![]() ![]() RE: PPI by entreri1pl - Dzennik pracy. - Dzonyy - 27-12-2014 16:26 Powodzenia !!! Również od nowego roku biorę się z powrotem za PPI ![]() RE: PPI by entreri1pl - Dzennik pracy. - aero2 - 27-12-2014 16:33 Powodzenia. ![]() RE: PPI by entreri1pl - Dzennik pracy. - Noozer - 27-12-2014 16:54 Powodzenia ![]() RE: PPI by entreri1pl - Dzennik pracy. - full2000 - 27-12-2014 17:22 Powodzenia entreri ![]() RE: PPI by entreri1pl - Dzennik pracy. - entreri1pl - 28-12-2014 09:59 Zgodnie z wielkim misternym planem wczoraj rozpocząłem prace. Przygotowałem wczoraj kilka hacków Zdobyłem swojego pierwszego poleconego który zdobył leady! Jednak z przykrością stwierdziłem że padły mi dwa filmiki z niszami które się trzymały ponad miesiąc. Jeden z nich przynosił mi dosyć spore zyski- strata tym bardziej bolesna. (pewnie wrzucę go ponownie ![]() Mimo to wczoraj utrzymałem się powyżej swojej obecnej średniej 2$. Lecz do celu daleko! 2,2$/5$ Plan na dzisiaj- dorobić jeszcze kilka hacków (tyle na ile wystarczy mi czasu) Wrzucać i promować będę dopiero przy większej ilości filmów. A i dzisiaj przekroczyłem magiczne 20$ ![]() ![]() RE: PPI by entreri1pl - Dzennik pracy. - Kickster - 28-12-2014 20:08 będę zaglądać ![]() RE: PPI by entreri1pl - Dzennik pracy. - entreri1pl - 29-12-2014 16:13 A więc tak przygotowałem już do końca parę filmów pod hacki do gier, dzisiaj wrzucone na YT, już sie promują, w środę przed wyjściem na imprezkę udostępnię je. I w nowym roku zarobki powinny podskoczyć. Wczorajszy zarobek: 2.53$/5$ I wczorajsza zlecona wypłata dotarła po niecałej godzinie ![]() ![]() Oczywiście jak to przystało szybko ja wykorzystałem na kino i nowego Hobbita ;p |