Zarabianie na serwisach internetowych. Dobijam do 50 zł dziennie :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarabianie na serwisach internetowych. Dobijam do 50 zł dziennie :) (/Temat-Zarabianie-na-serwisach-internetowych-Dobijam-do-50-zl-dziennie-104694) |
Zarabianie na serwisach internetowych. Dobijam do 50 zł dziennie :) - smagalaz - 27-12-2014 12:45 Podejście drugie do monetyzowania stron internetowych. Może być grubo, bo tym razem nie działam tylko i wyłącznie w Polsce Właściwie na początku skupię się na rynku zagranicznym. Jak będę monetyzował - Adsense i... na pewno coś do tego dorzucę. Może CB. A jaki cel? Dniówka 50 zł dziennie tylko z tego źródła. Strona #1: - forma: blog - bardzo łatwy do promowania - jego odbiorcy są wszędzie google, fb, twitter, może z czasem dorzucę instagrama - niskie CPC, np. "weight loss programs" ma 24,47 zł, moje frazy mają max. 4 zł, ale jest ich b. dużo Dzień 0: - kupienie domeny - znalezienie źródeł contentu BILANS: Wydatki: 29,16 zł (domena) + 18,76 zł (szablon) Zarobek: 0,00 zł Saldo: -47,90 zł Zdecydowałem, aby póki co prowadzić jeden serwis. RE: Zarabianie na serwisach internetowych. Dobijam do 50 zł dziennie :) - Varnity - 28-12-2014 11:53 Życzę powodzenia w takim razie. W końcu coś innego niż Suby i spam. RE: Zarabianie na serwisach internetowych. Dobijam do 50 zł dziennie :) - dzemba - 28-12-2014 12:15 Jest kilka ciekawych dzienników, ten się do nich może będzie zaliczał POWODZENIA RE: Zarabianie na serwisach internetowych. Dobijam do 50 zł dziennie :) - 4Colors - 28-12-2014 12:21 Powodzenia, ciekawie się zapowiada RE: Zarabianie na serwisach internetowych. Dobijam do 50 zł dziennie :) - misterzelek - 28-12-2014 12:32 A ja czekam hoho już sporo na drugie konto -.- RE: Zarabianie na serwisach internetowych. Dobijam do 50 zł dziennie :) - smagalaz - 28-12-2014 15:16 Dzięki za wsparcie. Dzisiaj jedynie znalazłem, przygotowałem i dodałem content na stronę. Wbrew pozorom to dość ciężkie (promuję się na Youtube i dziennie muszę robić 10-11 filmików), więc strona pewnie zostanie sprzedana parę dni po nowym roku. (28-12-2014 12:32)misterzelek napisał(a): A ja czekam hoho już sporo na drugie konto -.-W międzyczasie mogłeś napisać PW, a nie post w niezwiązanym z tą sprawą temacie. RE: Zarabianie na serwisach internetowych. Dobijam do 50 zł dziennie :) - szufliko - 28-12-2014 18:55 będę obserwować RE: Zarabianie na serwisach internetowych. Dobijam do 50 zł dziennie :) - badom - 28-12-2014 18:56 Ja również i życzę powodzenia . RE: Zarabianie na serwisach internetowych. Dobijam do 50 zł dziennie :) - Kickster - 28-12-2014 20:05 będę zaglądać RE: Zarabianie na serwisach internetowych. Dobijam do 50 zł dziennie :) - smagalaz - 02-01-2015 18:28 Przez ostatnie dni walczyłem z chęcią spróbowania czegoś innego. Ostatecznie pokonałem tą chęć, usunąłem Visual Basic, landing page pod CPA, poradniki itd. i to jest mój pierwszy sukces Wierzcie lub nie, ale uczenie się 50 rzeczy za jednym zamachem (jak sprzedawać na Fiverr, jak zrobić dobry LP, jak szukać nisz CPA) jest bardzo złe i zatrzymuje rozwój... a wręcz można się przez to cofnąć. Niczego nie zrobiłem, to i też niczego nie zarobiłem. Dzisiaj skupiam się na szukaniu nisz, niebawem kupię domeny i postawię paręnaście serwisów za jednym zamachem, żeby nie siedzieć bezproduktywnie przy komputerze... Swoją drogą przed chwilą przypomniało mi się o przykładzie konkurencji Media Marktu i Saturna... ci mądrzejsi kupią w MM, a idioci pójdą do Saturna, a kasa zarówno od mądrych, jak i od idiotów i tak spłynie do jednej kieszeni... mam dwie dobre nisze, może warto stworzyć parę serwisów na pokrewne tematy? Szkoda mi czasu na szukanie nisz, przemyślę to i może sprawdzę w praktyce. |