Betsson problem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Bukmacherstwo (/Forum-Bukmacherstwo-204) +--- Wątek: Betsson problem (/Temat-Betsson-problem-104651) |
Betsson problem - pidzej - 26-12-2014 21:10 Witam, był ktoś w tym serwisie? bo pojawił mi się problem. Już na samym wejściu krzyczy że pierwszy zakład za darmo, no to zagrałem za darmo i niestety nie wszedł, ale pieniądze nie wróciły na swoje konto, też mieliście podobny problem? Bo szukam w necie i nic na ten temat nie ma więc zaczynam się denerwować bo jednak troche kasy poszło :C RE: Betsson problem - badii - 26-12-2014 21:19 Odebrałeś bonus przed postawieniem zakładu? Jeśli nie to Twój błąd, no chyba, że spróbuj to rozwiązać z supportem angielskim, NIE polskim, bo polski to kicha u każdego bukmachera. RE: Betsson problem - pidzej - 26-12-2014 21:29 No właśnie było tak, że nie pisało nigdzie o czymś takim jak odebranie bonusu, było napisane 3 podpunkty: Aby zgłosić się po zakład bez ryzyka: 1) Otwórz konto w Betssonie 2) Wpłać 10 PLN lub więcej 3) Jeśli Twój pierwszy zakład jest przegrany, otrzymasz zwrot stawki w postaci bonusa Wszystko z tego wykonałem poprawnie, po rejestracji wyskoczyła jeszcze babeczka na filmiku i mówiła że wystarczy wplacić i postawić. RE: Betsson problem - badii - 26-12-2014 21:32 Pisz do supportu, powiedz jaka jest sytuacja, podaj numer zakładu i się dogadasz z nimi RE: Betsson problem - pidzej - 26-12-2014 21:36 Dobra dzięki, dam im jeszcze trochę czasu, bo jest dopiero co 2 godziny po meczu, może potem to wróci RE: Betsson problem - mucios - 26-12-2014 21:40 Poczytaj regulamin promocji - bardzo możliwe że na zwrot mają 24 godziny i tego nie przeskoczysz. |